Gelecek Partisi tam saha Güney’de!

Gelecek Partisi tam saha Güney’de!

Afyon’un Sinanpaşa ilçesi Güney Beldesi’nde 6 Haziran 2021’de gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimi için hummalı bir çalışma yürüten Gelecek Partisi, oluşturduğu heyet ve ekiplerle çalmadık kapı bırakmıyor.

Beldede her gün Gelecek Partisi’nin Kadın Kolları başta olmak üzere tüm il teşkilatlarından gelen gönüllüler, özverili bir saha çalışması ortaya koyarken Genel Başkan Yardımcıları ise gönüllüleri bir an yalnız bırakmıyor. Süreci başından beri Yerel Yönetimler ve Şehircilik ekibi ile yerinde takip eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı-Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir mazbatayı Ankara’ya getireceklerini belirtiyor.

Bugün seçim çalışmaları kapsamında Güney Beldesi’nde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Başçı, Ayhan Sefer Üstün ve Mehmet Ali Pulcu, Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Taşkın, Parti Yönetim Kurulu üyeleri Sevda Yılmaz, Ayşe Övündür belde vatandaşlarını ziyaret ederek Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamını iletti.

Mahalleli ile sohbet eden Abdullah Başçı, “Bizim derdimiz ülke derdi. Sayın Ahmet Davutoğlu 15 yıl bu ülkeye hizmet etti şu kadar bir lekesi yok. Bu devleti kim soyuyorsa bu milletin bu ümmetin hakkını kim yiyorsa fitil fitil burnundan gelsin. Bu Cumhurbaşkanı da olsa Başbakan da olsa…” diyerek gönüllerin Afyon ile Sinanpaşa ile ve Güney Beldesi ile olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 1 aydır Afyonkarahisar’a kamp kuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise, ‘bedeli ne olursa olsun sahada olacağız, başaracağız, mazbatayı Ankara’ya getireceğiz’ ifadeleriyle kararlılık vurgusu yaptı.

haber: enpolitik