Selçuk Özdağ: Akp artık zembereği boşalmış saat gibi

Gelecek Partisi genel başkan yardımcı Selçuk Özdağ gündemi sarsan açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada dün Merkezi İstanbul'daki ACM (Air Charter Market) Havayolları’na ait TC-GVA kuyruk n

Güncel 5.08.2021 15:48:21 0
Selçuk Özdağ: Akp artık zembereği boşalmış saat gibi

Bir haftadır, yeterli önlem alınmadığı için Türkiye’yi saran orman yangınlarının olduğu bölgelerde incelemelerde bulunup vatandaşın dertleriyle hemhal olan Selçuk Özdağ, Akp’yi zembereği boşalmış saate benzeterek, Akp’nin yapacağı her hamlenin ülkeye ciddi zararlar vereceğini ifade etti. Yangın söndürme uçağı almak yerine Somali’ye 30 milyon dolar hibe edilmesinin toplumu yaraladığını belirten Selçuk Özdağ açıklamalarını sürdürerek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa haberinin kamuoyunun bilgisi dâhilinde olduğunu bunun yanı sıra kamuoyunun bilmediği bakan istifalarının da Cumhurbaşkanlığına sunulduğunu söyledi. Özdağ, Akp içindeki rahatsızlıkların da artık istifa sürecine geçtiğini; mevcut il ve ilçe başkanlarının istifalarına da engel olunarak parti içinde tutulmaya çalışıldığını açıkladı.

Bilindiği üzere geçen hafta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, Akp’nin yapboz tahtasına çevirdiği eğitim öğretim yılının başlangıç takviminden dolayı yaşanan toplumsal travmayı gerekçe göstererek istifa ettiği bilgisi kulislere yansımıştı.


Salı 38.6 ° / 25.1 °
Çarşamba 37.3 ° / 23.6 °
Perşembe 37.4 ° / 24 °