Galatasaraylı Marcao takım arkadaşına kafa attı

Giresunspor-Galatasaray maçında ilginç bir olay yaşandı. Mücadelenin 61. dakikasında sarı-kırmızılı takımın iki oyuncusu Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında büyük bir tartışma yaşanırken, Marcao takım arkadaşına yumruk attı. Bun

Spor 17.08.2021 08:10:15 0
Galatasaraylı Marcao takım arkadaşına kafa attı

Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Maçın 61. dakikasında çok ilginç bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılıların iki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ve Marcao arasında sert bir tartışma yaşandı.

SUS İŞARETİNE SİNİRLENDİ TAKIM ARKADAŞINA VURDU

Marcao, kendisine sus işareti yapan Kerem'e sinirlenerek, yumruk attı. Maçın hakemi Erkan Özdamar, yaşanan olayı VAR uyarısıyla izleyerek Brezilyalı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attı. Yaşanan bu olaya Teknik Direktör de tepki göstererek, Kerem Aktürkoğlu'nu da oyundan aldı.

MARCAO GİTMEK İÇİN Mİ YAPTI?

Öte yandan takım arkadaşına saldırıda bulunan Marcao'nun bu davranışı akıllara transfer sezonu çalışmaları gelen transfer teklifleri ile ilgili olduğu iddia edildi. Rusya Premier Lig takımlarından Dinamo Moskova, Marcao'nun transfer için Galatasaray'a 3 milyon euroluk teklif sunmuş Dinamo Moskova'nın teklifini reddeden Galatasaray Yönetimi, Marcao'nun transferi için minimum 15 milyon euroluk bonservis bedeli beklediği öğrenilmişti.


Çarşamba 39.3 ° / 27.8 °
Perşembe 40.8 ° / 28.2 °
Cuma 39.2 ° / 27.3 °