A Milliler gruptaki beşinci maçına çıkıyor! Hedef farklı galibiyet

A Milli Futbol Takımımız Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık ile karşılaşacak. G grubunda yer alan Türkiye, beşinci mücadelesine 3 puan için çıkacak. Bu akşam oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.

Spor 4.09.2021 13:48:21 0
A Milliler gruptaki beşinci maçına çıkıyor! Hedef farklı galibiyet

A Milli Futbol Takımımız Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık'ın konuğu oluyor. Gruplarda beşinci maçına çıkacak olan Ay-yıldızlılar, önceki 4 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. İlk maçında Hollanda'yı 4-2, Norveç'i ise deplasmanda 3-0 yenen milliler, diğer 2 maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

BURAK YILMAZ CEZALI

A Milli Takımımız'ın 36 yaşındaki kaptanı Burak Yılmaz, Karadağ karşısında gole çok yaklaşsa da ağları sarsamadı. Özellikle ilk yarıda iki net pozisyondan yararlanamayan tecrübeli forvet fileleri havalandıramadı ancak oyun içinde oldukça etkindi.
Sık sık orta alana gelip top alan, kenarlara açılarak, takım arkadaşlarına alan yaratan yıldız oyuncu Karadağ savunmasına zor anlar yaşattı. 90+2'de de sarı kart gören golcü oyuncu, Cebelitarık maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

Cebelitarık'a konuk olacak Türkiye A Milli Futbol Takımımız'ın mücadelesi bu akşam saat 21.45'te başlayacak.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °