Özdağ, Cennet Vatanımız Bizlere Şehitlerimizin Gazilerimizin Mirası ve Emanetidir

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Bugün millet olarak birlik ve beraberlik içinde ve bağımsız olarak yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Güncel 17.09.2021 13:24:50 0
Özdağ, Cennet Vatanımız Bizlere Şehitlerimizin Gazilerimizin Mirası ve Emanetidir

Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajında, “19 Eylül’ün yurdumuzun her yerinde ‘Gaziler Günü’ olarak anılması, gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman şehitlerimize, cesaret timsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir.

Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirası ve emanetidir. Gaziler Günü vesilesiyle, bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak ve ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için elbirliğiyle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü’nde, Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °