Doğan Demir: Kamu kaynaklarını yandaş lehine kullanan bu hükümet sınıfta kalmıştır!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, ülkenin dört bir yanından gelen ‘Barınamıyoruz’ seslerine dikkat çekerek “Hükümet sınıfta kalmıştır” dedi.

Günde 24.09.2021 13:57:27 0
Doğan Demir: Kamu kaynaklarını yandaş lehine kullanan bu hükümet sınıfta kalmıştır!

Mevcut hükümetin, kamu kaynaklarını ideolojik öncelikler doğrultusunda sınırsızca kullandığını dile getiren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, zor günlerde öğrencilere barınma olanağı sağlayan Cemevlerine teşekkür etti.

Demir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “Günümüz Türkiye’sinde ülkenin dört bir yanından “Barınamıyoruz” diyerek sokaklarda kalan üniversite öğrencilerimizin barınma sorununun varlığı ülkemiz açısından üzüntü verici bir durumdur. KYK yurtlarının yetersizliği, kira ücretlerinin artması ve bu çözümsüzlük ortamında hükümet sınıfta kalmıştır. Kamu kaynaklarını ideolojik öncelikler doğrultusunda yandaşlar lehine sınırsızca kullananlar, üniversite öğrencileri söz konusu olduğunda duyarsız kalıyor. 

Anadolu’nun her yerinde her bölgesinde örgütlü olan Aleviler ibadet yerlerinin, Cemevleri’nin kapılarını yurt bulamayan sokakta yatmak zorunda kalan öğrencilere açtı. Bu vesile ile başta Alevi kurum yöneticilerine ve yol önderlerine yurtsuz kalan öğrencilerimize kapılarını açan tüm canlara teşekkür ediyorum. Yurt bulamayan ve imkânsızlıklar dolayısıyla barınma ihtiyacını karşılayamayan bütün öğrencilerimizi ayırt etmeksizin Cemevleri’mize mihman olmaya davet ediyoruz.”

haber: enpolitik


Salı 40.4 ° / 26.4 °
Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °