Lütfi Elvan'dan Sonra Hulusi Akar mı?

Kabinede bir değil iki bakan değişeceği haberleri sabah saatlerinde başkenti hareketlendirdi. Hulusi Akar’ın Milli Savunma Bakanlığı görevinden alınıp başka bir göreve getirileceği iddiası gündemi sarstı. Milli Savunma Bakanlığına g

Günde 19.11.2021 11:11:00 0
Lütfi Elvan

Enpolitik takipçileri Lütfi Elvan'ın gece yarısı cumhurbaşkanlığı konutuna gidip, kendisinden bağımsız bir ekonomi politikası yürütülmesinden dolayı istifa etmek istediğini olayın gerçekleştiği günün sabahında öğrenmişlerdi. Enpolitik, kulislerde konuşulan söylentileri yahut Beştepe kaynaklı haberleri olduğu gibi kamuoyuyla paylaşan bir haber sitesi değildir. Gündeme doğrudan etki etmeyecek veya doğruluğu teyit edilmeyen haberlere sitemizde yer vermemeye gayret ettik.

Dün, Lütfi Elvan'ın görevden alınacağı kesinleşirken çarpıcı bir kabine değişikliği haberi kulisleri hareketlendirdi. Son zamanlarda doğrudan Z kuşağına hitap eden Erdoğan'ın teknofesti söylemlerinde ön plana çıkarmasının altında Selçuk Bayraktar'ın yeni Millî Savunma Bakanı olarak ilan edeceği fikrinin yattığı konuşuluyor. Selçuk Bayraktar, Berat Albayrak'ın aksine Ak Parti tabanı tarafından benimsenen ve özellikle Ak Parti gençlik kollarınca sembol haline gelmiş iki kişiden biri.

Selçuk Bayraktar'ın ise bakanlığa henüz sıcak bakmadığı lakin Erdoğan ile arasında damat olması haricindeki samimiyetinden dolayı görevi kabul edebileceği söyleniyor.

Gelelim Hulusi Akar'a... Adnan Tanrıverdi'nin harp okulu mülakatlarına dair söylemleri sebebiyle yıpranan Hulusi Akar'ın ise Erdoğan'ın danışmanlığına getirileceği iddia ediliyor. Z kuşağı üzerinde büyük bir itibar kaybına uğrayan Ak Parti, kabineye yönelik bu hamlesiyle toparlanabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

 

haber: enpolitik


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °