MHP ve AK Parti’den istifa edip Gelecek Partisi'ne katıldılar…

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde AK Parti, MHP ve diğer partilerden istifa eden katılımcılar Gelecek Partisi'ne katılarak güvenli ve huzurlu Türkiye istediler.

Günde 23.11.2021 13:33:29 0
MHP ve AK Parti’den  istifa edip Gelecek Partisi

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Gelecek Partisi’ne yoğun ilgi ve katılımcıları ile yoluna devam ediyor. Çoğunluğu AK Parti ve MHP’den olmak üzere çeşitli partilerden istifa eden 50 kişi Gelecek Partisi'ne katıldı. Katılanlar arasında 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Çelikhan Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Yaylagül, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sonkaya, İl Genel Meclisi üyesi adayları Mustafa Üzümcü ve Mehmet Horuz da bulunuyor. Katılımcıların aileleri ile birlikte Gelecek Partisine üye olup, Çelikhan ilçesine daha huzurlu ve güvenli siyasetin geleceğini belirtti.

Enpolitik haber sitesine özel açıklama yapan Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, şunları söyledi:

Türkiye'de siyasetin çıkmazda olduğu, insanımızın yarına dair bir güven ve umut problemi yaşadığı bir zaman diliminde, başta Ak Parti seçmeni olmak üzere bütün partilerin tabanında yeni siyasi arayışlar var. Bu katılımlar hem umutlarımızı diri tutmamızı hem sorumluluğumuzu artırıyor hem de yarına dair daha çok çaba göstermemizi ortaya koyuyor. Umudun güvenin huzurun kalmadığı bu dönemlerde Gelecek Partisi umut oldu. Siyasal iktidarlar kader değil araçtır. Yarı yolda bırakılıyorsa bu araçlar yolsuzlukla ezdiriliyorsa vatandaş, araçları bırakıp temiz siyaseti tercih edip yola devam etmek lazım. Geleceği inşa edecek siyasi,  güvenli kadro Gelecek Partisidir.  İnsanımıza dokunduğumuzda 'artık yeter' nidaları duyuyoruz.

İnsanlarımızın hayatını bu kadar zorlaştıran korku atmosferi var eden, ötekileştiren, yönetemeyen iktidara karşı kadercilik teslimiyeti göstermeden sözümüzü söyleme irademizi ortaya koyma ve itirazlarımızı yükseltme zamanıdır. Herkesi sözünü söylemeye davet ediyoruz.”


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °