Selçuk Özdağ: Isparta Valisi Görevine Ne Zaman Dönecek?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi.

Günde 15.02.2022 16:37:00 0
Selçuk Özdağ: Isparta Valisi Görevine Ne Zaman Dönecek?

Isparta’da yaşanan elektrik kesintisiyle başlayan kriz sonrasında Vali Ömer Seymenoğlu, geçici olarak görevden alınmış; yerine Ankara’dan Merkez Valisi Osman Kaymak atanmıştı. Valinin görevden alınmasına Covid 19 testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alınması gerekçe gösterilmişti. Bakanlıktan yapılan açıklamada 'Uygulama rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir' denilmişti.

Covid 19 hastalığına yakalananlar yedi günlük bir karantina süresince izole ediliyorlar. Yedinci günün sonunda ise karantinası biten birey yeniden sosyal hayata dönebiliyor.

İşte bu noktaya değinen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek geçici olarak görevinden alındığı ilan edilen Vali Ömer Seymenoğlu’nun akıbetini sordu.

Bakalım Vali Ömer Seymenoğlu görevine iade edilecek mi yoksa Isparta’da hayatı felç edip bir vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan elektrik kesintisi Seymenoğlu’na mı fatura edilmiş olacak?


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °