Altı Lider, İkinci Kez Çalışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Altı Lider, İkinci Kez Çalışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Altı siyasi parti genel başkanlarının ikinci kez bir araya geldiği çalışma yemeği başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Gen

Alti siyasi partinin genel baskanlari, bu aksam, DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan’in ev sahipliginde, çalisma yemegi için bulustu.

12 Subat’taki ilk çalisma yemegi, Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlibel’deki tesisinde CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun çagrisi ile yapilmisti. Liderler, 28 Subat’ta, “Yarinin Türkiyesi için Güçlendirilmis Parlamenter Sistem” sunumu ve imza törenine birlikte katilmislardi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ve Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu; Liderler Bulusmasi’nda bir araya geldi. 

Babacan, bes siyasi parti genel baskanini kapida karsiladi. Ardindan çalisma yemegine geçildi. Çalisma yemegi saat 19.35’te basladi.