AKP'nin belediye başkanı adayı 100 kişiyle birlikte İYİ Parti'ye katıldı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde AKP'den belediye başkanı adayı olarak gösterilen Emre Afacan, İYİ Parti saflarına katıldı. Afacan'la birlikte 100 kişi de İYİ Parti'ye üye oldu.

Günde 29.03.2022 13:41:02 0
AKP

Antalya'nin Dösemealti ilçesinde geçen seçimlerde AKP’den belediye baskan adayi olan Emre Afacan, beraberinde 100 kisi ile birlikte IYI Parti saflarina katildi.

IYI Parti Dösemealti ilçe binasinda gerçeklesen katilim töreninde partinin Antalya Milletvekili Feridun Bahsi, Antalya Il Baskani Mehmet Basaran, Dösemealti ilçe Baskani Ali Özbey ve partililer yer aldi.

'IYI PARTIYE KATILIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK'

Üyelik çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini vurgulayan Milletvekili Bahsi, 'Genel Baskanimiz Sayin meral Aksener ve tüm teskilatlarimizla sürekli olarak sahadayiz. Gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz. Ülkemizin her kösesinde partimize daha büyük katilimlar olacagi gibi güzel Antalya’mizda da bu katilimlar artarak devam edecektir. Bu katilimlarda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberligimizi bir daha herkes görmüs oldu. Bizler IYI Parti ailesi olarak sürekli büyüyecek ve daha faydali islere imza atacagiz' dedi.

'TEKLIF DÖNÜP DOLASIP IKTIDARI BULACAK'

Geçen hafta TBMM Anayasa Komisyonundan geçen Seçim Yasasi ile ilgili açiklama da yapan Milletvekili Bahsi, “Bugüne kadar Millet iradesini yok sayan ve yalnizca seçim kazanma ihtirasi ile seçim yasalari üzerinde karanlik oyunlar oynamaya kalkisan her iktidar, ilk seçimde iktidarini kaybetmistir. Hiç süphe yoktur ki, iktidarin demokratik siyasete yönelik bir silah olarak hazirladigi bu kanun teklifi de dönüp dolasacak ve iktidarin kendisini hedef alacaktir. Seçmenlerimizin helal oylarina halel getirecek her düzenlemeye karsi duracagiz. Cumhur Ittifaki üyelerinin net bir sekilde bilmesi gerekiyor ki kurtulusun yolu seçim yasasinin degistirilmesinden geçmiyor. Türk halkinin gönlüne girmekten geçiyor' ifadelerini kullandi.

IYI Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahsi ve Antalya Il Baskani Mehmet Basaran’in konusmasinin ardindan yeni üyelere rozet takilarak üyelik kayitlari yapildi.

 

 

kaynak: gerçekgündem

 


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °