KAYA A:Ş'den Salihli'ye 15 Milyon TL'lik yatırım

Manisa’nın çeşitli ilçeleri ile Kütahya ve Balıkesir’de akaryakıt ve traktör bayilikleri bulunan KAYA A.Ş., bir yeni yatırımını da geçtiğimiz günlerde Salihli İlçesine yaptı. Salihli Otogar karşısına açılan Petrol Ofisi akaryak

Güncel 7.04.2022 22:49:37 0
KAYA A:Ş

Manisa’da akaryakit, traktör bayilik-servis, otomotiv, tarim gibi sektörlerde öncü firmalar arasinda yer alan KAYA A.S., geçtigimiz günlerde Salihli ilçesine 6’inci akaryakit istasyonunu açti. 'Kaliteli yakit, kaliteli hizmet' sloganiyla uzun yillardir kentte sektörü adina önemli hizmetlere imza atan KAYA A.S.’nin Salihli Otogar karsisina açilan akaryakit istasyonu Petrol Ofisi markasiyla taçlandirildi. KAYA A.S., bünyesindeki diger isletmeler gibi Salihli akaryakit istasyonunda da kadin istihdamina büyük önem verdigi belirtildi.

MODERN VE YENILIKÇI ISTASYON

 Bölgede 7/24 hizmet verecek olan KAYA A.S. Salihli Akaryakit Istasyonu, modern ve teknolojik ekipmanlarla, müsteri memnuniyeti odakli yaklasim ile faaliyetlerini sürdürmeye basladi. Ücretsiz oto yikama, ücretsiz araç kokusu, ücretsiz çay, ücretsiz limonata gibi hizmetlerle müsteri memnuniyetini üst planda tutmayi hedefleyen KAYA A.S. Salihli Akaryakit Istasyonunda, kadin istihdamina da büyük önem verildi.

 

METIN KAYA: 'YENILIKLERI ÖN PLANDA TUTTUK'

Hizmete açilan akaryakit istasyonuyla ilgili açiklamalarda bulunan KAYA A.S. Yönetim Kurulu Baskani Metin Kaya, bagli bulunduklari sektörlerde yaptiklari yatirimlarla istihdama da katki saglamaktan memnuniyet duyduklarini ifade ederek sözlerini söyle sürdürdü: 'Salihli’ye yeni bir akaryakit istasyonu kazandirdik. Bu kapsamda sirketimiz bünyesindeki 6’inci akaryakit istasyonu olarak burasi faaliyete geçmis durumdadir. Bölgedeki bu eksikligi gidermek ve vatandaslarimiza müsteri memnuniyeti ön planda olacak sekilde hizmet vermek ilkesiyle bu yola çiktik. Uzun yillardir olan birikimimizi burada perçinleyerek, sektörde her zaman oldugu gibi yenilikleri ön planda tuttuk. Bu akaryakit istasyonumuzda kaliteli akaryakitla birlikte, büyük bir de marketimiz bulunmaktadir. Tek temennimiz istasyonlarimiza gelen her müsterinin, memnun bir sekilde buradan ayrildigini görmektir. Burada vatandaslarimiza yapacak oldugumuz hizmetlerden dolayi çok mutluyuz. Akaryakit istasyonumuz Salihli ilçemize hayirli olsun.' dedi.

 


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °