'DİRECT İZMİR' PROJESİ YENİ ROTALARLA BÜYÜYOR

İzmir Vakfı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle şehrin turizm potansiyelini artırmak için yürüttüğü “Direct İzmir” projesi büyüyor. İzmir’den direkt uçuşların adresi “directizmir.com” sitesine yaz sezon

Güncel 18.04.2022 11:58:00 0

Izmir Vakfi tarafindan Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle sehrin turizm potansiyelini artirmak için yürüttügü “Direct Izmir” projesi büyüyor. Izmir’den direkt uçuslarin adresi “directizmir.com” sitesine yaz sezonu itibariyle yeni uçuslar eklendi ve toplam sehir sayisi 68’e yükseldi.

Izmir Büyüksehir Belediyesi ve Izmir Vakfi Baskani Tunç Soyer’in sehrin turizm potansiyelini artirma hedefi dogrultusunda yürüttügü “Direct Izmir” projesinin kapsami genisliyor.

Izmir’den direkt uçuslarin adresi “directizmir.com” yaz sezonu uçuslariyla Izmirlilere kesfedecek yeni rotalar sunuyor. Yayima alindiginda yurtiçi ve yurtdisi olmak üzere toplam 49 farkli noktanin güncel tarife bilgisinin yer aldigi siteye yaz sezonu itibariyle yeni uçuslar eklendi ve toplam sehir sayisi 68’e yükseldi.

Kesfedilmeyi bekleyen yeni rotalar yurtiçinde Bodrum ve Kayseri; yurtdisinda Amman, Beyrut, Cenevre, Eindhoven, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Karlsruhe / Baden, Marsilya, Milano, Münster-Osnabrück, Nantes, Nürnberg, Oslo, Paderborn, Rotterdam, Tel Aviv, Tiflis ve Üsküp.

“DIRECTIZMIR.COM” NEDIR?

Izmir’den dünyaya, dünyadan Izmir’e direkt uçuslarin tanitimini yapan directizmir.com kullanicilara Izmir’den aktarmasiz uçabilecekleri sehirlerin tamamini tek bir adres üzerinden gösteriyor. Izmir’in havayoluyla dogrudan ulasim olanaklarinin kolaylastirilmasini amaçlayan projeyle Izmir’den direkt uçus yapilan yeni destinasyonlarin açilmasi, mevcut destinasyonlarin sayi ve sikliginin artirilmasi, mevsimlik uçuslarin bütün yila yayilmasi ve direkt uçus yapilan destinasyonlarin bilinirliginin artirilmasi hedefleniyor.

Direct Izmir projesi Izmir Vakfi ile Corendon Airlines, Pegasus Hava Yollari, SunExpress Hava Yollari ve Türk Hava Yollari’nin geçen ocak ayinda Tarihi Havagazi Fabrikasi’nda imzaladigi ortaklik protokolüyle baslatilmisti. directizmir.com web sitesinde sadece tarifeli uçuslar yer aliyor.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °