ÖZKAN: TÜRKİYE DÜŞMANLARI HÜKÜMETİ İTİBARSIZLAŞTIRMA GAYRETİ İÇİNDE

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türkiye düşmanlarının ekonomik sorunların ve küresel enflasyonun olduğu bir dönemde milletin refahına hizmet eden icraatına karşı hükümeti itibarsızlaştırma gayreti içinde olduğunu ileri sürdü. Ö

Güncel 18.04.2022 19:10:00 0
ÖZKAN: TÜRKİYE DÜŞMANLARI HÜKÜMETİ İTİBARSIZLAŞTIRMA GAYRETİ İÇİNDE

AKP Grup Baskanvekili Cahit Özkan, Türkiye düsmanlarinin ekonomik sorunlarin ve küresel enflasyonun oldugu bir dönemde milletin refahina hizmet eden icraatina karsi hükümeti itibarsizlastirma gayreti içinde oldugunu ileri sürdü. Özkan,  “Meydani onlara birakmayacagiz. Tüm saldirilara ragmen 2023’ün o kutlu hedefine milletimizi basariyla ulastiracagiz” dedi.

AKP Grup Baskanvekili Cahit Özkan, TBMM’de basin toplantisi düzenledi. Mülteciler ile ilgili soruya da yanitlayan Özkan, su degerlendirmelerde bulundu:

“Mültecilerle ilgili ikircikli yaklasimin var ola geldigini ve iç siyaset arenasinda bir siyasi istismara konu edildigine tanik oluyoruz. Özellikle hemen Ukrayna’daki krizin ilk haftasi içinde 2 milyonu asan bu mülteci akininin Avrupa’ya yayilmaya basladigi zaman bakiniz, NBC muhabiri ‘Bunlar Ukrayna’dan geliyorlar, Hristiyan ve beyazlar’. Telegraf yazari ‘Bize çok benziyorlar. Savas artik sadece fakirlesmis ve uzaktaki halklarin basina gelen bir sey degil’. Sözüm ona ‘Suriye, Afganistan, Irak ve Misir’dansa eyvallah ama Avrupa’ysa biz bu zulme müsaade etmeyiz’e getiriyorlar. Bu irkçiliktir.

“AVRUPA’NIN IKI YÜZLÜ TAVRI BUGÜN DEGIL DÜN DE VAR”

Avrupa’nin iki yüzlü tavri bugün degil dün de var. Tabi CHP’nin iki yüzlü tavrini öteden beri biliyoruz. Maalesef uluslararasi alanda iki yüzlü bakisiyla tanidigimiz uluslararasi toplumun içimizdeki uzantilarin da yaklasimi görüyoruz. Yaklasim batidan geliyorsa, mavi gözlü sari saçli ise ‘eyvallah’ ancak bunun disinda dogudan geliyorsa, daha düne kadar Kocatepe, Çanakkale’de omuz omuza vatan müdafaasini birlikte sürdürdügümüz cografyadan geliyorsa onlara ‘hayir’ diyorlar.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SIYASI UZANTILARI ILE BIRLIKTE TARIHIMIZIN TOZLU RAFLARINA GÖNDERECEGIZ”

Su anda Kuzey Irak’ta Suriye’de sürdürdügümüz mücadeleye baktigimizda bu mücadelenin dogrudan ülkemizin beka mücadelesi oldugunun altini çizmek isteriz. Bu mücadelede bugüne kadar ortaya koydugumuz askeri basarilar, terör örgütü ve onlarin uluslararasi destekçilerinin de dikkatini çekmistir. Biz terörle mücadeleyi ülke içi veya disinda, nerede olursa olsun, parlamento çatisi altinda veya sehirlerde, köylerde, daglarda sürdürüyoruz; insallah terörü kaynaginda kurutma mücadelemizi baslattigimiz bu operasyonlarla sürdürecegiz. Üye katilim sayisi sifirlanan ve dagilmaya giren terör örgütünü insallah siyasi uzantilari ile birlikte tarihimizin tozlu raflarina gönderecegiz.

“TÜRKIYE DÜSMANLARININ DERDI KUTLU YÜRÜYÜSÜ DURDURMAKTIR”

Türkiye’nin bu kutlu yürüyüsünü durdurmak isteyen FETÖ’sü, PKK’si, DEAS’i DHKP-C’si, Türkiye düsmanlari, büyük bir organizasyon içinde ülkemizin beka mücadelesine sonuna kadar sahip çikan Cumhurbaskanimiz liderliginde AK Parti ve Cumhur Ittifaki’nin milletimiz nezdindeki teveccühünü kirmak için büyük bir organizasyon içinde. Cumhur Ittifaki’nin hem ülkemizin ekonomik kalkinmasi, çiftçimize, esnafimiza, sanayicimize, isçimize, emeklimize, memurumuza; vatandaslarimizin böylesi bir ekonomik sorunlarin oldugu ve küresel enflasyonun var oldugu dönemde, variyla yokuyla milletin mücadelesine milletin refahina hizmet eden icraatimiza karsi sürekli hükümetimizi nasil itibarsizlastiririz gayreti içinde oldugunu görüyoruz. Yani FETÖ terör örgütü, PKK’si, Türkiye düsmanlari, PKK’ya silah gönderenler, yine FETÖ’yü kucaginda besleyenler büyük bir organizasyon semasi içinde sosyal medya ve diger algi operasyonlarini ortaya koymak ve kullanmak suretiyle mülteci meselesini göçmen meselesini istismar etme gayreti içinde. Bugün PKK’nin FETÖ’nün Türkiye düsmanlarinin derdi Recep Tayyip Erdogan liderliginde Cumhur Ittifaki’nin bu kutlu yürüyüsünü durdurmaktir. Maalesef onlarin içindeki siyasi uzantilari da müstevlilerin siyasi emelleri ile ayni istikamette hareket ettigini göstermektedir. Meydani onlara birakmayacagiz. Milletimizin vermis oldugu yetki ile bu kutlu mücadeleyi FETÖ’nün PKK’nin algi operasyonlarina ragmen onlarin tüm saldirilarina ragmen hedefine ulastirarak 2023’ün o kutlu hedefine milletimizle beraber ulasacagiz.”


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °