BODRUM’DA MAN & WOMAN CHALLENGE TRİATLON YARIŞI

Bodrum, bu yıl 22-23-24 Nisan 2022 tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek olan dünyanın en zor mücadeleleri arasında yer alan “Triatlon Yarışı”na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Güncel 21.04.2022 16:39:00 0
BODRUM’DA MAN & WOMAN CHALLENGE TRİATLON YARIŞI

Bodrum, bu yil 22-23-24 Nisan 2022 tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek olan dünyanin en zor mücadeleleri arasinda yer alan “Triatlon Yarisi”na ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor.

“Rekabetin cinsiyeti mi olur?” sloganiyla bu yil ikinci kez düzenlenecek “Man&Woman Challenge”, Mugla Valiligi, Bodrum Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu, DoubleTree By Hilton Bodrum Isil Club Resort, Climbolic Outdoor Sports, Yeniköy Kemerköy Santralleri, wahoo ve Bitci’nin destekleriyle gerçeklesecek.

Ali Cem Aktas, Engin Çetinay ve eski Milli Triatlon Sporcusu Mert Onaran’in organizatörlügünde düzenlenen triatlon yaris, 22– 23- 24 Nisan 2022 tarihlerinde, 7 ülke 22 sehirden yaklasik 500 sporcunun katilimiyla yapilacak.

ISMI VE SLOGANI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR

Geçmisi 1978 yilina dayanan ve ilki Hawai Adalari’nda gerçeklesen triatlon yarislarinin Türkiye’de Bodrum’da düzenlenmesi, bölge açisindan büyük önem tasiyor. Yarismanin organizatörlerinden Mert Onaran, “Bu organizasyona ayni zamanda bir sosyal sorumluluk bilinciyle basladik. Bugüne kadar tatil ve eglence kavramlariyla birlesen Bodrum’un bu sporla da özdeslemesini amaçliyoruz” dedi.

Bu yil ikinci kez düzenlenen “Man & Woman Challenge” triatlon yarislarinin sürekliliginin saglanmasini ve böylece uluslararasi arenada yer edinmesini hedeflediklerini belirten Onaran, “Bu mücadele böylece Bodrum’un ve ülkemizin marka degerine de güç katacak” diye konustu.

Onaran, organizasyonun slogani ve ismi ile ilgili olarak da  “Hem dünyada hem de ülkemizde gerçeklesen birçok yarisa, sporda cinsiyet esitçiligine destek olmak amaciyla yarismanin ismini Man&Woman Challenge olarak seçtik” dedi.

Bodrum’un bu ikinci yarisinda, organizasyonun ruhunu yansitan meydan okuma temali madalyalar, Bodrum Saglik Vakfi ögrencileri tarafindan özel olarak tasarlanacak ve sporculara takdim edilecek.


Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °