AKŞENER’E DERDİNİ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMAYAN DÖNER USTASI...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde esnafı ziyaret etti. Bir döner ustası, Akşener’e yaşadıkları sorunları anlatırken gözyaşlarını tutamadı ve “Ocağın karşısında çalışıyorum, emekli m

Güncel 28.04.2022 16:49:47 0
AKŞENER’E DERDİNİ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMAYAN DÖNER USTASI...

Meral Aksener, bugün Muratpasa’da esnafin ve vatandaslarin sorunlarini dinledi. Aksener, ziyaret ettigi saatçiye, “Ben, uzun zamandir esnaf geziyorum. Ilk Antalya’dan basladim, daha pandemi yoktu. Disarida siyasi konusmalar yapiyorum ama dükkanlarin içinde yapmiyorum. Sizi gezme nedenim, ‘Müsteri velinimet dediginiz’ için ekonominin bel kemigisiniz, istihdam yaratiyorsunuz. Isler nasil kardesim” diye sordu.

“SABAHTAN BERI HIÇ MÜSTERIMIZ YOK, SIFTAH YOK”

Saatçi, “Isler iyi demek dogru olmaz, bütün Türkiye’de, dünyada büyük bir ekonomik sikinti var. Tabii Türkiye’de normalden daha fazla, bu bir gerçek. Ayakta durabilmenin pesindeyiz. Ayakta durursak ne mutlu bize. Bu süreci ne kadar kisa sürede atlatirsak bizim için o kadar iyi” yanitini verdi. 

Aksener’in “Sabahtan beri kaç müsteriniz oldu” diye sormasi üzerine saatçi, “Sabahtan beri hiç müsterimiz yok, siftah yok” diye konustu.  

Aksener’in, “Anlamaya çalistigim sey, müsterinin alim gücü nasil burada” diye sordugu saatçi, “Çok düsük, bunun aksini söylemek dogru olmaz. Insanlarin maddi gücü minimum seviyeye iniyor” yanitini verdi.

“OCAGIN KARSISINDA ÇALISIYORUM, EMEKLI MAASIM YETMIYOR”

Aksener’in ziyaret ettigi bir lokantadaki döner ustasi ise gözyaslarini tutamayarak sunlari söyledi:

“Ocagin karsisinda çalisiyorum, emekli maasim yetmiyor. 61 yasinda adamim; yazik, günah degil mi bana? Yatip istirahat etmem lazim degil mi? 2 bin 500 liraya 8 saat ocagin karsisinda çalisiyorum, 8 saat; yazik degil mi, günah degil mi? Bu emekliler hala Erdogan’a oy veriyorlarsa müstehaktir, helal olsun onlara, daha beter olsunlar.”


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °