SEYİT TORUN'DAN FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI KARACA’YA ZİYARET

Muğla Büyükşehir Belediyesi Akaryakıt İstasyonu'nun açılışı için Muğla'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı da ziyaret etti.

Güncel 14.06.2022 22:34:31 0
SEYİT TORUN

Mugla Büyüksehir Belediyesi Akaryakit Istasyonu'nun açilisi için Mugla'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun, Fethiye Belediye Baskani Alim Karaca’yi da ziyaret etti.

Ziyarete, CHP Mugla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan, Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Ari, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Mugla Il Baskani Adem Zeybekoglu, CHP Ilçe Baskani Mehmet Demir, meclis üyeleri ve çok sayida partili katilim sagladi.

Fethiye Belediye Baskani Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun’u belediye önünde karsiladi. Belediye birim amirlerini ve personeli tek tek selamlayan Torun ve beraberindeki heyet, belediye meclis salonuna geçti.

KARACA: “SEÇIMI BASARIYLA TAMAMLAYACAGIMIZDAN SÜPHEMIZ YOK”

Fethiye Belediye Baskani Alim Karaca, meclis salonunda yaptigi konusmada “Bizler de CHP’nin Van’daki Çalistayina katilmistik. Biz orada kapi kapi gezmistik. Binlerce insan ile temas ettik. Herkes tek bir agizdan ‘degisim istiyoruz’ diyorlardi. Biz önümüzdeki seçimi basariyla tamamlayacagimizdan süphemiz yok. Bu süreçte bizleri yalniz birakmayan tüm milletvekillerimiz ve Genel Baskan Yardimcimizi Fethiye’mizde agirlamaktan onur duyduk” dedi.

TORUN: “FETHIYE’DEKI FARKI VATANDASLARIMIZ GÖRÜYOR”

CHP Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun ise su açiklamayi yapti:

“2019’da Türkiye’de çok önemli bir kazanim elde ettik. Ankara’yi, Adana’yi, Mersin’i, Istanbul’u, Fethiye’yi almaktan çok bunlari sandikta yenebilecegimizi gösterdik. Büyük bir motivasyon kazandik. Yerelde iktidar olduk. 23 Haziran’da karsimizda devletin her türlü imkani vardi. Sermaye vardi. Herkes sorumlulugunu yerine getirerek, Istanbul’u aldik. Fethiye’deyiz. Uzun süren bir MHP belediyesinden sonra CHP belediyesi oldu. Farki Fethiyeliler görüyor zaten. Biz çok net görüyoruz. Seffaf yönetim anlayisi ile insani kucaklayan, hiç kimseyi ayristirmayan, kaynaklarini verimli kullanan bir belediyemiz var.  Pandemi gibi zorlu süreçte 5 maskeyi bile dagitamayan iktidara karsi, her vatandasimiza ulasan, kapi kapi gezen yerel yönetimlerimiz oldu. Vatandasimiz gördü ki, kendilerine en yakin belediyelerimiz var. Fethiye’nin kangrenlesmis sorunlari bir bir çözülüyor. Birilerine peskes çekilerek, bir zümreye verilerek ya da bir azinligin menfaati gözetilerek degil, Fethiyelinin hakki Fethiye’ye veriliyor. Her bir vatandasimiza esit hizmet ulasiyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Vatandas nezdinde artan destegimiz, Mugla’ya ardindan ülkemize yayilacak. Iyi ki varsiniz Sayin Baskanim. Çok degerli ekibinizi ve sizi kutluyoruz.” 


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °