KILIÇDAROĞLU’NDAN: “KENDİSİNİ YABANCILARA ŞİKAYET EDEN BİR BAKAN VAR. NE AR KALDI NE DEVLET NAMUSU. HEMEN İSTİFA”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin Venezuela gezisi sırasında hayvancılığa ilişkin sözlerine “Kendisini yabancılara şikayet eden bir bakan var. Öyle bir atanmışlar hükümeti yarattı ki

Güncel 21.07.2022 20:04:00 0
KILIÇDAROĞLU’NDAN: “KENDİSİNİ YABANCILARA ŞİKAYET EDEN BİR BAKAN VAR. NE AR KALDI NE DEVLET NAMUSU. HEMEN İSTİFA”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci’nin Venezuela gezisi sirasinda hayvanciliga iliskin sözlerine “Kendisini yabancilara sikayet eden bir bakan var. Öyle bir atanmislar hükümeti yaratti ki Erdogan, ne ar kaldi ne devlet namusu. Hemen istifa hemen!” diye tepki gösterdi.  

Kemal Kiliçdaroglu; Tarim ve Orman Bakani Kirisci’nin Venezuela’daki incelemeleri sirasinda Venezuela Tarim ve Araziler Bakani Wilmar Castro Soteldo'ya Türkiye’deki hayvancilikla ilgili sarfettigi sözlerine tepki gösterdi.

“ÖYLE BIR ATANMISLAR HÜKÜMETI YARATTI KI ERDOGAN, NE AR KALDI NE DEVLET NAMUSU”

Kiliçdaroglu, Kirisci’nin bu sözüne iliskin haberi alintilayarak Twitter hesabindan mesaj paylasti. Kiliçdaroglu’nun mesaji söyle:

“‘Biz hayvanlarimiza pizzacidan pizza, burgerciden burger ismarlar gibi disaridan yem alip öyle yediriyoruz’ demis Sarayin bakani. Kendisini yabancilara sikâyet eden bir bakan var. Öyle bir atanmislar hükümeti yaratti ki Erdogan, ne ar kaldi ne devlet namusu. Hemen istifa hemen!”

KIRISCI NE DEDI?

Bakan Kirisci, Bakan Castro’ya 'Siz bu merayla hayvancilikta dünyada bir numara olmalisiniz. Biz hayvancilik yapiyoruz; hayvanlarimiza sanki pizzacidan pizza, burgerciden burger ismarlar gibi disaridan yem alip, öyle yediriyoruz. Burada her sey hazir. Bunu insallah basaracagiz' demisti.


Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °
Perşembe 23.9 ° / 12.4 °