MSB: 2'Sİ SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE 15 PKK/YPG’Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ

Millî Savunma Bakanlığı; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekat bölgelerindeki operasyonlarla, “Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG??

Güncel 25.07.2022 13:21:00 0
MSB: 2

Millî Savunma Bakanlığı; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekat bölgelerindeki operasyonlarla, “Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini” duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekat bölgelerinde düzenlenen operasyonlarla ikisi sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği belirtildi. Bakanlığın sosyal medya paylaşımı şöyle:

'Kahraman komandolarımız; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.'


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °