BABACAN: BÜYÜK ECZACI MITINGI’NI DESTEKLIYORUZ

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, bugün Ankara’da yapilan Büyük Eczaci Mitingi’ne iliskin, “Ilaçlar bulunamiyor. Saglik hakki engelleniyor. Eczane önlerinde kuyruklar olusuyor. Ilaç ve muayene farklari vatandasin belini büküyor

Güncel 27.11.2022 16:52:00 0
BABACAN: BÜYÜK ECZACI MITINGI’NI DESTEKLIYORUZ

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, bugün Ankara’da yapilan Büyük Eczaci Mitingi’ne iliskin, “Ilaçlar bulunamiyor. Saglik hakki engelleniyor. Eczane önlerinde kuyruklar olusuyor. Ilaç ve muayene farklari vatandasin belini büküyor. Bugün Ankara’da sagligimizin nöbetçileri, tüm bu sorunlara ve yasadiklari ekonomik krize karsi yürüyor. Büyük Eczaci Mitingi’ni destekliyoruz” dedi.

Ali Babacan, bugün Ankara’da miting düzenleyen eczacilara, sosyal medya hesabinda yaptigi paylasimla destek verdi. Babacan’in paylasimi söyle:

“Ilaçlar bulunamiyor. Saglik hakki engelleniyor. Eczane önlerinde kuyruklar olusuyor. Ilaç ve muayene farklari vatandasin belini büküyor. Bugün Ankara’da sagligimizin nöbetçileri, tüm bu sorunlara ve yasadiklari ekonomik krize karsi yürüyor. Büyük Eczaci Mitingi’ni destekliyoruz.”


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °