Denizli'de tapu krizi çözüldü

Karsiyaka Mahallesi’nde yasayan 122 hak sahibi vatandasin uzun yillardir çözülemeyen tapu sorunu çözüldü. Basvurularini tamamlayan hak sahiplerine tapularini teslim etmeye baslayan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, vatandaslarin tapu sevinc

Güncel 12.11.2022 09:57:00 0
Denizli

DENIZLI (IGFA) - Karsiyaka Mahallesi’nde uzun yillardir tapu sorunu yasayan 122 hak sahibi vatandas için tapu teslim töreni düzenlendi. Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen törene Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Emlak ve Istimlâk Dairesi Baskani Mehmet Çulhaoglu, Karsiyaka Mahalle Muhtari Mustafa Gülmez ile tapularini almak için basvurularini tamamlayan mahalle sakinleri katildi. Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan burada yaptigi konusmada uzun yillardir sikinti yasayan vatandaslarin tapu probleminin çözüme ulasmasindan dolayi büyük bir mutluluk duydugunu söyledi. Vatandaslarin tapularinin hayirli ve ugurlu olmasini dileyen Baskan Zolan, Karsiyaka Mahallesi’nde tapu sorunu yasayan 122 hak sahibi vatandasin sorununun çözüldügünü, basvurularini tamamlayanlarin tapularina kavusabilecegi müjdesini paylasti.


Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarin ihtiyaçlarini gidermek için gece gündüz çalistiklarini ifade eden Baskan Zolan, “Vatandaslarimiz basvurularini tamamlayarak tapusuna sahip olabilecek. Simdiden hayirli, ugurlu olsun. Allah’im saglikli ve huzurlu bir sekilde yasamayi nasip etsin. Sizlerde güle güle oturun, esiniz, çocuklariniz ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvaniz olsun. Yarinimiz bugünden daha güzel olsun insallah" diye konustu. Konusmanin ardindan Baskan Zolan, basvurularini tamamlayan 22 hak sahibi vatandasin tapularini teslim etti.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °