Kemer’den Ingiliz turist atagi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Ingiltere’de düzenlenen World Travel Market Londra Fuari’nda Ingiliz tur operatörleri ile bire bir görüsmelere devam ediyor.

Yaşam 8.11.2022 17:07:00 0
Kemer’den Ingiliz turist atagi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Ingiltere’de düzenlenen World Travel Market Londra Fuari’nda Ingiliz tur operatörleri ile bire bir görüsmelere devam ediyor. Fuarin ikinci gününde Ingiltere’nin en büyük ikinci havayolu sirketi ve tur operatörü Jet2.com sahibi Joe Taylor’la görüsen Topaloglu, 2022’de Antalya’ya 380 bin turist getiren Jet2’den 2023 turizm sezonunda Kemer’i sosyal medya platformlari ve internet sitelerinde daha fazla reklam yapma sözü aldiklarini söyledi.

 

Ingiltere’nin en büyük ikinci havayolu sirketi ve tur operatörü Jet2.com sahibi Joe Taylor, Ingiltere’deki World Travel Market Londra Fuari’nda açilan Kemer standinda Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ile bir araya geldi. Joe Taylor’a operatör yardimcisi Sarah Lisowiec de eslik etti.

Belediye Baskani Topaloglu, Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, Viking Otelleri Sahibi Can Kobal ve Kemer Turistik Otelciler ve Isletmeciler Birligi (KETOB) Genel Sekreteri Aysegül Zeybek Jet2.com sahibi Joe Taylor’a Kemer hakkinda bilgiler verdi.

 

Taylor’a Kemer ile ilgili tanitim videolari izleten Baskan Topaloglu, Kemer’de yapilan spor organizasyonlari, yürüyüs yollari, dalis turizmi ve diger aktiviteler hakkinda da bilgiler aktardi.

 

Baskan Topaloglu, yaptigi açiklamasinda, Ingiltere’nin en büyük ikinci havayolu sirketi ve tur operatörü Jet2.com sahibi Joe Taylor’a kemer hakkinda degerli bilgiler verdiklerini söyledi.

 

Gayet olumlu bir görüsme gerçeklestirdiklerine isaret eden Topaloglu, “Kemer’e daha fazla Ingiliz misafir gelmesi için görüsmemiz oldu. Kemerimizi en iyi sekilde kendilerine anlattik. Çok memnun kaldilar ve Kemer’i çok begendiklerini söylediler. Sosyal medya platformlarinda, reklam panolarinda ve ilanlarda Kemer ile ilgili çalisma yapacaklarini anlattilar. Belediyemiz ile ortak bir çalisma yapmayi planliyorlar. Özellikle Kemer’deki aktivitelere hayran kaldilar. Ortak bir proje yapmak için çalismalara basladik. Kemer’e daha fazla Ingiliz misafir getirmek için çalisiyoruz.” diye konustu.

 

Jet2.com sahibi Joe Taylor ise Kemer’e hayran kaldiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

“Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ile olumlu bir görüsme yaptik. Kemer’deki aktiviteler bizi memnun etti. 2022 yilinda Antalya’ya getirdigimiz Ingiliz misafir sayisi 380 bin. 2023 yilinda hedefimiz 400 bin Ingiliz misafiri Antalya’ya getirmek olacak. Su anda paket satislarimiz yüzde 70’i buldu. Geri kalan yüzde 30’u ise Ingilizler kendileri satin aliyor.”


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °