Manisa'da trafige yol çizgili güvenlik

Manisa Büyüksehir Belediyesinin trafik güvenligi noktasindaki çalismalari araliksiz devam ediyor. Trafik isaret ve isaretçilerinin görünürlügü ve etkinligi noktasinda da hassasiyetle çalisan Büyüksehir ekipleri, yol çizgi ve bordür boyama faaliyetlerinde

Güncel 25.10.2022 10:37:00 0
Manisa

MANISA (IGFA) - Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi, il genelinde cadde, bulvar ve yol çizgi çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Hedeflerinin güvenli seyahat oldugunu ifade eden Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün talimatlariyla ilimiz genelinde cadde, bulvar ve mahalle baglanti yollari basta olmak üzere trafik düzen ve güvenligini en üst düzeyde saglayabilmek amaciyla ilimiz sinirlari içindeki tüm yollarda, yatay isaretleme faaliyetleri olarak da tanimlanan güzergah yol çizgisi boyama ve bordür boyama faaliyetlerimiz araliksiz devam etmektedir. Bu dogrultuda 2022 yili içerisinde güzergah yol çizgisi boyama faaliyetleri kapsaminda 409 bin metre yol, bordür boyama faaliyetleri kapsaminda 85.250 metre bordür boyama faaliyeti gerçeklestirilmis olup, vatandaslarimizin güvenle seyahat edebilmeleri için yatay isaretleme faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

 


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °