Ilk Cumhuriyet Balosu Ankara Galatasaraylilardan

Ankara Galatasarayli Yönetici ve Isadamlari Dernegi (1905 AGS) tarafindan Ankara Crown Plaza’da Cumhuriyet Balosu düzenlendi.

Güncel 24.10.2022 09:05:00 0
Ilk Cumhuriyet Balosu Ankara Galatasaraylilardan

ANKARA (IGFA) - Ankara'da düzenlenen Cumhuriyet Balosu2nda Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, 1905 AGS Dernek Baskani Özgür Bayraktar, dernek üyeleri yer adlilar.

1905 AGS Dernegi Baskani Özgür Bayraktar ise Galatasaray Baskani Dursun Özbek ile birlikte Cumhuriyetin 99’uncu yilini kutlamaktan dolayi büyük memnuniyet duydugunu kaydetti.

Gecede Izmir Marsi ve Galatasaray marsi defalarca, hep bir agizdan söylenerek büyük cosku yasandi.

Ellerine Türk bayraklari alan basta Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, 1905 AGS Dernegi Baskani Özgür Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet coskusunu yeniden yasamanin heyecanini tattilar. Sahnedeki sanatçilarin söyledikleri repertuar esliginde Ankarali Galatasaraylilar sirasiyla dans ettiler, halay çektiler ve Harmandali oynadilar.

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Ankara’da bir sevgi seliyle karsilandigini ve Ankarali taraftarlari gözlerinden öptügünü ifade etti.

Kulüp Baskani Dursun Özbek Galatasaray’in büyüklügü, Galatasaray´a emek veren insanlarin, derneklerin çalismalari sayesinde oluyor seklinde sözlerini noktalayarak Balo’dan ayrildi. Cumhuriyet balosunun salonda sona ermesinin ardindan; After Parti’ye katilan davetliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eglendiler.

 


Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °