EÜ is birliginde “Kültürel Bilisim, Iletisim ve Medya Çalismalar Konferansi” 25 Ekim’de baslayacak

Ege Üniversitesi (EÜ) Iletisim Fakültesi, Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Iletisim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Egitim Bilimleri Enstitüsü is birliginde “6. Kültürel Bilisim, Iletisim ve Medya Çalismalar Konferansi” düzenlenecek. Et

Güncel 23.10.2022 10:45:00 0
EÜ is birliginde “Kültürel Bilisim, Iletisim ve Medya Çalismalar Konferansi” 25 Ekim’de baslayacak

Ege Üniversitesi (EÜ) Iletisim Fakültesi, Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Iletisim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Egitim Bilimleri Enstitüsü is birliginde “6. Kültürel Bilisim, Iletisim ve Medya Çalismalar Konferansi” düzenlenecek. Etkinlik, 25-26 Ekim tarihleri arasinda çevrimiçi olarak gerçeklestirilecek.


Bu yil altincisi yapilacak olan ve 52 sunumun yer alacagi Konferans, 10 oturum halinde gerçeklestirilecek. Etkinlige alaninda uzman 10 iletisim akademisyeni moderatörlük yapacak.  Açilis oturumuna konusmaci olarak Marmara Üniversitesi Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler ve Tanitim Bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Cengiz Anik, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Isletmeciligi Bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa ve Kocaeli Üniversitesi Iletisim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ögretim üyesi Doç. Dr. Aysel Çetinkaya katilacak. Konferansta akademisyenler ve alaninda uzman kisiler tarafindan iletisim, gazetecilik, reklamcilik ve halkla iliskiler, radyo, sinema, film incelemeleri, geleneksel medya ve yeni medya, sosyal medya uygulamalari, Metaverse kavrami ile uzaktan egitim gibi alanlarda sunumlar yapilacak.


Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bilgehan Gültekin; Aydin Adnan Menderes Üniversitesi Iletisim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Egitim Bilimler Enstitüsü olarak örnek bir akademik is birligine imza attiklarini ve konferansin kültür, bilisim, iletisim, medya çalismalari yapan akademisyenlere ilham verecek bir içerige sahip oldugunu kaydetti.


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °