Mugla Milas bu yil zeytin hasadina 'ask'la yola çikiyor

Mugla'da bu yil 8.’si gerçeklestirilecek olan Milas Zeytin Hasat Senligi öncesi ilk toplanti Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat baskanliginda oda, birlik ve STK baskanlarinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Güncel 23.09.2022 16:12:00 0
Mugla Milas bu  yil zeytin hasadina

MUGLA (IGFA) - Milas zeytini ile zeytinyagini dünyaya tanitmak ve üreticiye destek olmak amaciyla düzenlenen Milas Zeytin Hasat Senligi’nin bu yil 8.’si 12-13 Kasim tarihlerinde gerçeklestirilecek.

Milaslilara ve senlik için Milas’a gelecek olan misafirlere lezzet ve eglence dolu bir senlik sunmak amaciyla hazirlanan program için ilk toplanti Milas Belediyesi’nde gerçeklestirildi.

Süreç içinde devam edecek toplantida alinan kararlar, önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunulacak.

Milas'a yakisir ve keyifli bir senlik olmasi için hazirliklara basladiklarini kaydeden Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat, “Oda, birlik ve STK baskanlarimizin katilimiyla bir marka haline gelmis olan Milas Zeytin Hasat Senligi’nin 8.’si için kollari sivadik. Hemserilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için dolu dolu, lezzet ve eglencenin had safhada oldugu bir program hazirlamak istiyoruz. Planlamalarimiz netlestiginde programi paylasacagiz” dedi.

 


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °