KUSADASI BELEDIYESI’NDEN SITELERE ATATÜRK BÜSTÜ JESTI

Kusadasi Belediyesi tarafindan iki siteye, Atatürk büstü hediye edildi. Site sakinlerinin milli bayramlarda yapilan törenlerde kullanmak amaciyla Kusadasi Belediyesi’nden talep ettigi Atatürk büstleri, Kültür Müdürlügü personeli tarafindan site yöneticile

Yaşam 23.09.2022 10:42:49 0
KUSADASI BELEDIYESI’NDEN SITELERE ATATÜRK BÜSTÜ JESTI

Kusadasi Belediyesi tarafindan iki siteye, Atatürk büstü hediye edildi. Site sakinlerinin milli bayramlarda yapilan törenlerde kullanmak amaciyla Kusadasi Belediyesi’nden talep ettigi Atatürk büstleri, Kültür Müdürlügü personeli tarafindan site yöneticilerine teslim edildi.

Kusadasi Belediyesi’ne, Sogucak Mahallesi’nde bulunan Dagcilar Sitesi ve Karaova Mahallesi’nde bulunan Ege Yakasi Sitesi yöneticileri Ümran Yilmaz ve Bilgi Tarhan tarafindan Atatürk Büstü talebi gelmesi üzerine Kültür Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Site içerisinde milli bayramlarda toplanmak üzere bir Atatürk Aniti olusturmak isteyen site sakinlerinin talebini geri çevirmeyen ekipler, siteleri ziyaret ederek büstleri site sakinlerine ulastirdi.

Dagcilar Sitesi Yöneticisi Ümran Yilmaz, talebi sonrasinda Kültür Müdürlügü ekiplerinin çok nazik ve ilgili oldugunu belirterek, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü site içerisinde milli bayramlarda yaptigimiz törenlerde kullanmak için toplanma alanimiza yerlestirecegiz. Sitemizde bir Atatürk aniti olmasi hepimizin ortak istegiydi. Bizi kirmayarak iletisime geçen ve büstleri sitemize kadar getirerek bizlere ulastiran Kusadasi Belediyesi’ne ve ekiplerine çok tesekkür ediyoruz” dedi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °