AKSENER: “FURKAN, KESAN'DA 7 KISIYLE AYNI EVDE KALMAK, PARKTA, CAMIDE UYUMAK ZORUNDAYKEN SIZ NEREDEYDINIZ”

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Gençlerin hayati hakkinda bol keseden atip tutanlar, sözde bos kalan KYK yurtlarina ögrenci arayanlar, soruyorum size; Furkan, Kesan'da 7 kisiyle ayni evde kalmak, parkta, camide uyumak zorundayken siz neredeydiniz”

Güncel 13.09.2022 20:47:00 0
AKSENER: “FURKAN, KESAN

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Gençlerin hayati hakkinda bol keseden atip tutanlar, sözde bos kalan KYK yurtlarina ögrenci arayanlar, soruyorum size; Furkan, Kesan'da 7 kisiyle ayni evde kalmak, parkta, camide uyumak zorundayken siz neredeydiniz” dedi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener, gençlerle bulustugu programlardan birisinin videosunu sosyal medya hesabindan paylasti. Aksener’in “Gençlerin hayati hakkinda bol keseden atip tutanlar, Sözde bos kalan KYK yurtlarina ögrenci arayanlar, Soruyorum size; Furkan, Kesan'da 7 kisiyle ayni evde kalmak, parkta, camide uyumak zorundayken siz neredeydiniz” notuyla paylastigi videoda üniversite ögrencisi Furkan sunlari söyledi:

“Benim ailem asgari ücretle geçinen bir aile oldugu için bana hiçbir sekilde yurt çikmadi. Yedeklere atildim. Üniversite hayatimiz Kesan’da geçirdik, bir evde kaldigimiz kisi sayisini söylersem gülersiniz. 7 kisi kaldik biz bir evde mecburen. Biraz dedim sesimizi duyuralim bir sirkülasyon yapalim. Ünlü bir Twich yayincisi var, 10 kisi bir fotograf çekindik ona attik.

Biz kahvaltiyi tamamen unuttuk. Okula gidiyoruz bir sekilde ucuz oldugu için yiyoruz. Aksam eve geldigimizde de kimisi çalistigi is yerinde yemek zorunda kaliyor, kimisi de bir sekilde bir seyler ayarlayabilirsek öyle. Kredi mecbur almak zorunda kaldik. Daha geçenlerde bütünleme sinavlarina gitmek zorunda kaldik. 4 arkadas 2 gece parkta yattik. Sabah namazindan sonra camiye gittik camide uyuduk. Böyle bir durumdan bahsediyorum. 4-5 tane bildigim, tanidigim bölümümden olan arkadasim oku birakti, yol masrafindan dolayi. Tamamen 2 senesini heba etti. Yol masrafindan dolayi.”


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °