Olasi erken seçimler öncesi Manisa'da Gelecek Partisi rüzgari esti

Olasi erken seçim kulisleri siyaset arenasini her geçen gün daha da kizistirirken son bir hafta içerisinde Manisa Merkez ve ilçelerinde Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag önderliginde Gelecek Partisi rüzgari esti.

Güncel 7.09.2022 12:19:00 0
Olasi erken seçimler öncesi Manisa

3 Eylül - 6 Eylül tarihleri arasinda 4 günde partisine ait 4 ilçe binasinin açilisina katilan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdag seçim startini Manisa'da baslatti. Özdag, "Manisa Il Baskanligimizin koordinatörlügünde Soma,Turgutlu,Gördes,Akhisar ilçe binalarimizin açilislarini yaptik,Saruhanli ve Kula’yi ziyaret ettik.Milas’a ugradik.Ankara’ya dönüyoruz.Yeni güne uyanmak,yeni seyler söylemek,vaktin babasi olmak ümidiyle" diye konustu.


AK PARTI'DEN NEDEN AYRILDIKLARINI AÇIKLADI
3 Eylül ’de Soma, 4 Eylül'de Turgutlu, 5 Eylül'de Gördes, 6 Eylül’de Gelecek Partisi Akhisar Ilçe Baskanliklarini açan Selçuk Özdag AK Partide siyaset yaparken yolsuzluklari önlemek adina yasalar çikarmak istediklerini ama basta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan olmak üzere bazi çikar çevrelerinince buna engel olundugunu hatirlatti. Özdag sözlerine söyle devam etti, " 'Bu yasalari çikarirsaniz partiye ilçe baskani bulamayiz' dediler. Iste biz bu nedenle Gelecek Partisi’ni kurduk, Bu ne demektir biliyor musunuz? Yeni Türkiye’ nin gelecegi siyasi ahlak ile yapilacak. Seçimleri kazanacagiz ve ardindan da sorusturma masalari kurulacak. Yok öyle..! Tüyü bitmemis yetim hakkina tenezzül edenlerden, tevessül edenlerden hesap sormayalim mi?"


ARTIK TUZ KOKTU...!
Siyasi iktidar mensuplarina ve çevrelerine isim vermeden seslenen Özdag, "180 milyon dolariniz olsun bankalarda, 70 milyon nafaka, bosanma paralari isteyin, biri bürokrat biri milletvekili, peki sormazlar mi nerden buldun bu parayi diye? Sayin Erdogan affini iste bunlarin! Öyle ya neymis beyefendiler hesap vermezlermis, milletten degil reislerinden af dilemeleri yetiyormus. Adliye kapisi hukuk onlar için degilmis, yaptiklari yanlarina kâr kalacakmis. Simdi bugün soruyorum Ey Cumhur iktidari, savcilarinin re’sen sorusturma açma yetkisini niçin ellerinden aldiniz? Cumhuriyet Bassavcilari olur vermeden bir savci sorusturma açabiliyor mu? Hayir. Peki Bassavcilar kimin olurunu isaretini bekliyor? O Halde S.Peker’in açiklamalarini ya yalanlayin ya geregini yapin! Ama artik tuz koktu; deri kokmasin diye tuzlarsin, peki tuz kokarsa? O zaman da seçim yaparsin" diye konustu.

MANISA'DA HARMANDALI OYNAMAYA AZ KALDI
"Seçimi ya erken yapacaksiniz ya da zamaninda. Sakin baska yollara, muvazaali islere, hileye, hülleye tevessül etmeye kalkmayiniz" diyerek iktidari uyaran Özdag, "Ali Cengiz oyunlarini aklinizin ucundan bile geçirmeyiniz. Seçim olacak gideceksiniz, o kadar! Bizler alnimizin teriyle siyaset yapacagiz. Manisa’ da Harmandali zeybegi oynamaya az kaldi’’ dedi.
Manisa'da üzüm üreticilerinin dertlerini de dinleyen Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag partisinin ilçe baskanliklarinin yanisira Soma Maden Sehitligini ziyaret etti,  Manisa Sancakliigdecik mahallesinde 4. Geleneksel Bagbozumu ve Yörük Kültür Söleni’ ne katildi. Akhisar Belediye Baskani Besim Dutlulu ‘yla görüstü. Özdag’a Manisa'daki programlari çerçevesinde Gelecek Partisi Il Baskani Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Manisa Ilçe Baskanlari,  Il ve Ilçe Gençlik ve Kadin Kollari Baskanlari ile Yönetim Kurulu Üyeleri eslik etti.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °