KILIÇDAROGLU GENÇLERE SESLENDI: "SAKIN DINLEMEYIN. TEK DERDI BU HARAMI DÜZENEGIN ÖMRÜNÜ BIRAZ DAHA UZATABILMEK

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i bugünkü konusmasi nedeniyle elestirdi. Kiliçdaroglu, “Gençlerin teknoloji fuarinda helallesmeye savas açiyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakin ama sakin kavga etmeyin. Sak

Güncel 4.09.2022 09:58:00 0
KILIÇDAROGLU GENÇLERE SESLENDI:

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i bugünkü konusmasi nedeniyle elestirdi. Kiliçdaroglu, “Gençlerin teknoloji fuarinda helallesmeye savas açiyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakin ama sakin kavga etmeyin. Sakin bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzenegin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapi bu” dedi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu; Cumhurbaskani Erdogan’in bugün Samsun’da kendisine yönelttigi elestirilere sosyal medya hesabi üzerinden yanit verdi. Erdogan’in “Kiliçdaroglu ne diyor; helallesme. Bu bir oyun. Bu oyunun yerini hesaplasma söylemlerinin almasinin gerisinde iste bu hazimsizlik var” sözleri ile ilgili haberi alintilayarak gençleri uyaran Kiliçdaroglu’nun paylasimi söyle:

“Gençlerin teknoloji fuarinda helallesmeye savas açiyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakin ama sakin kavga etmeyin. Sakin bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzenegin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapi bu!”


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °