ÜYELERIN TEVECCÜHÜ DE CANSIN TUNÇDIREK

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan tarafindan Manisa Il Baskani olarak atanan Cansin Tunçdirek, 1'inci Olaganüstü Il Kongresi'nde tüm üyelerin teveccühü ile Il Baskanligi görevine seçildi.

Güncel 30.08.2022 17:56:55 0
ÜYELERIN TEVECCÜHÜ DE CANSIN TUNÇDIREK

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan tarafindan Manisa Il Baskani olarak atanan Cansin Tunçdirek, parti hizmet binasinda gerçeklesen ve tek listenin yeraldigi 1'inci Olaganüstü Il Kongresi'nde tüm üyelerin teveccühü ile Il Baskanligi görevine seçildi.

Kongreye katilan herkese tesekkür eden Cansin Tunçdirek, “DEVA Partisi kuruldugu ilk günden bu yana Türkiye siyasetine yeni bir soluk, yeni bir heyecan ve yeni bir umut getirmistir, bu çati altinda sizlerle olmaktan büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum" diyerek sunlari söyledi: "Bagiran, ötekilestiren, hakaret edenlere karsi kavgayla, monologla degil, nezaketle ve samimiyetle, diyalogla, ‘ben bilirim’, 'ben yaparim' diyerek degil, istisare ve ortak akilla, tek tarafli konusarak degil, dinleyerek, sadece laf üreterek degil, çalisarak siyaset yapilacagini Genel Baskanimiz Sayin Ali Babacan ve güçlü kadrosu gösterdi.

DEVA Partisi'nin yüzü, özgürlüge, adalete ve demokrasiye dönüktür. Güçlü Türkiye olmak için bu kavramlara siki sikiya baglanmak gerekliligine inanan bir partidir. DEVA Partisi kadinin sesidir, isçimizin, emekçimizin, ögrencimizin, doktorumuzun, ögretmenimizin, gencimizin, yaslilarimizin sesidir ve sesi olmaya da devam edecektir. Bu vesileyle bizler de Manisa DEVA teskilati olarak sesimizi daha gür duyurmak için var gücümüzle çalismaya, aydinlik bir Türkiye olma özlemini gerçeklestirme adina sadece elimizi tasin altina degil, Genel Baskanimiz gibi gövdemizi tasin altina koyduk. Bizlere bu yolda yol arkadasligi yapan herkese sükranlarimi sunuyorum. Kongremizin basta ülkemize, tüm DEVA teskilatlarimiza ve Manisamiza hayirlar getirmesini diliyorum."


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °