AKSENER: HIÇE SAYILMAYA ÇALISILAN KADIM DEVLET GELENEGIMIZI YENIDEN YASATACAGIZ

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, 30 Agustos Zafer Bayrami mesajinda, “Hafizasi yok edilmeye, kurumlari yipratilmaya, degerleri hiçe sayilmaya çalisilan kadim devlet gelenegimizi yeniden yasatacagiz. Akli, bilimi ve makulde bulusmayi esas alan siyase

Güncel 30.08.2022 10:17:00 0
AKSENER: HIÇE SAYILMAYA ÇALISILAN KADIM DEVLET GELENEGIMIZI YENIDEN YASATACAGIZ

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, 30 Agustos Zafer Bayrami mesajinda, “Hafizasi yok edilmeye, kurumlari yipratilmaya, degerleri hiçe sayilmaya çalisilan kadim devlet gelenegimizi yeniden yasatacagiz. Akli, bilimi ve makulde bulusmayi esas alan siyaset anlayisimizla güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavusacagiz. Büyük Zafer’imiz kutlu, milletimiz var olsun” dedi.

Meral Aksener, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi. Aksener’in mesaji söyle:

“26 Agustos 1071’den 26 Agustos 1922’ye uzanan vatan ve istiklal mücadelesinin kutlu günlerinden birine daha kavustuk. Yedi düvelin isgaline karsi verdigimiz muazzam istikbal mücadelemizi kutlu bir zaferle taçlandiran aziz ecdadimizi bir kez daha rahmetle aniyorum. Bugün, Baskomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün önderliginde Anadolu’nun her kösesini düsmandan temizleyen iradenin bizlere yükledigi o büyük sorumlulugun daha çok farkindayiz.

“ECDADIMIZ BIZDEN, CUMHURIYET’IMIZI KUTLU DEGERLERIYLE BIRLIKTE ILELEBET PAYIDAR KILMAMIZI BEKLIYOR”

Aziz vatanimizi canlari pahasina savunan ecdadimiz bizden, 1919'un ruhunu hatirlayarak cennet vatanimizi müreffeh, Cumhuriyet’imizi de kutlu degerleriyle birlikte ilelebet payidar kilmamizi bekliyor. Bu inanç ve bu bilinçle bir kez daha tekrar etmek isterim ki görev ve sorumlulugumuzun farkindayiz.

“GÜÇLÜ, ZENGIN VE MUTLU BIR TÜRKIYE'YE KAVUSACAGIZ”

Milletimiz ve ülkemiz için hiçbir fedakârliktan kaçinmayacagiz. Hafizasi yok edilmeye, kurumlari yipratilmaya, degerleri hiçe sayilmaya çalisilan kadim devlet gelenegimizi yeniden yasatacagiz. Akli, bilimi ve makulde bulusmayi esas alan siyaset anlayisimizla güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavusacagiz. Büyük Zafer’imiz kutlu, milletimiz var olsun!”


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °