ANKARA BÜYÜKSEHIR’DEN BIR GECEDE IKI KONSER

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda Koray Avci’yi, Ankara Yaz Senlikleri ve Konserleri programi kapsaminda ise Gülsen Kutlu’yu hayranlariyla bulusturdu.

Güncel 28.08.2022 21:29:54 0
ANKARA BÜYÜKSEHIR’DEN BIR GECEDE IKI KONSER

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda Koray Avci’yi, Ankara Yaz Senlikleri ve Konserleri programi kapsaminda ise Gülsen Kutlu’yu hayranlariyla bulusturdu.

ABB, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda sevilen sanatçilari Baskent’te agirlamaya devam ediyor. Bu kapsamda dün, Koray Avci Gençlik Parki'nda, Gülsen Kutlu ise Güdül'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Gençlik Parki’nda yeniden konser vermekten büyük mutluluk duydugunu belirten Koray Avci, “Ankara’da, memleketimde insanlarla birlikte sarki söylemek de benim için büyük bir sevinç. Sanatçi arkadaslarimizi Ankaralilarla bulusturdugu için Büyüksehir Belediye Baskani’miz Mansur Yavas’a tesekkür ederim. Bu etkinlikler devam etsin” dedi. 

Konser alaninda ünlü sanatçinin sarkilarina eslik eden Baskentliler ise düsüncelerini su sözlerle dile getirdi:

Ilayda Tekes: Bu konserleri düzenledigi için baskanimiz Mansur Yavas’a çok tesekkür ederiz. Eglenmeye geldik. Söyledigi gibi, üniversite Ankara’da okunur, biz de Ankara’yi tercih ettik.

Sezer Tekbas: Etkinlikler mükemmel. Hepimiz mutluyuz. Mansur Yavas’a tesekkür ederiz.

Zeynep Aslan: Hayatimda geldigim ikinci konser. Koray Avci’yi severek dinliyoruz. Çok heyecanliyim. Mansur Yavas’in bizleri ünlülerle bulusturmasi gerçekten çok güzel. Tesekkür ediyorum.

Devrim Tastemur: Büyüksehir Belediyemizin düzenlemis oldugu bu etkinlikleri çok güzel buluyorum. Ilk defa halkina deger veren bir baskan görüyoruz. Koray Avci’yi ve Mansur Baskan'i, Büyüksehir Belediyesi'ni seviyoruz.

Hilal Cengiz: Mansur Baskan’in yaptigi her seyi çok begeniyoruz. Konserler de harika.

Ankara Yaz Senlikleri ve Konserleri kapsaminda her hafta merkez ve çevre ilçelerde düzenlenen panayir ve konserlerin bu haftaki adresi ise Güdül oldu. ABB Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi’nin düzenledigi etkinlikler kapsaminda çocuklar için panayir kurulurken sevilen sanatçi Gülsen Kutlu da söyledigi türkülerle begeni topladi. Güdül’de olmaktan ve konser vermekten memnun oldugunu söyleyen Kutlu, “Yaz Senlikleri kapsaminda Güdül’deyiz. Emek veren herkese ve Güdül’e davet ettigi için Mansur Baskan’a da çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Güdüllüler ise düzenlenen panayir ve konserden duyduklari mutlulugu söyle anlatti:

Zerrin Sagarli: Yaptigi bu etkinliklerden dolayi baskanimiz Mansur Yavas’a tesekkür ediyoruz. Sosyal faaliyeti olmayan bir ilçemiz olan Güdül’ün de buna ihtiyaci vardi. Bu etkinlik hem çocuklari ve gençleri hem de bizleri çok memnun etti.

Ergenekon Tugruloglu: Yaz senliklerini çok olumlu buluyorum. Çocugum da panayirdaki oyuncaklara bindi, çok mutlu oldu. Mansur Baskan'a tesekkür ediyoruz. Gülsen Kutlu’yu da severek dinliyoruz.

Sudenaz Bulut: Burasi küçük bir yer. Panayir çok güzel, farklilik oldu. Ara sira böyle etkinlikler olunca güzel oluyor.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °