KILIÇDAROGLU: “SEN BU MILLETE ARTIK HIÇBIR BEDEL ÖDETEMEZSIN. KIMSE KORKMASIN”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Erdogan ‘Kiliçdaroglu yeri geliyor savcilara, yeri geliyor hakimlere saldiriyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar’ demis. Onun için mi davalarimizin hakimlerini degistirdin? Bir de bana bedel ödetecekmissin. Sen bu mil

Güncel 19.08.2022 15:32:00 0
KILIÇDAROGLU: “SEN BU MILLETE ARTIK HIÇBIR BEDEL ÖDETEMEZSIN. KIMSE KORKMASIN”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Erdogan ‘Kiliçdaroglu yeri geliyor savcilara, yeri geliyor hakimlere saldiriyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar’ demis. Onun için mi davalarimizin hakimlerini degistirdin? Bir de bana bedel ödetecekmissin. Sen bu millete artik hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasin” açiklamasini yapti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Ukrayna dönüsü uçakta kendisiyle ilgili söyledigi sözlere iliskin açiklama yapti. Kiliçdaroglu sosyal medyada su mesaji verdi:

“Erdogan ‘Kiliçdaroglu yeri geliyor savcilara, yeri geliyor hakimlere saldiriyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar’ demis. Onun için mi davalarimizin hakimlerini degistirdin? Bir de bana bedel ödetecekmissin. Sen bu millete artik hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasin.”


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °