AKSENER: "KORKU, ÖFKE VE ACININ IÇIMIZI KAPLADIGI BUGÜNLER ELBET GEÇECEK. ISTANBUL SÖZLESMESI YENIDEN YASATACAK”

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Bugün Istanbul Sözlesmesi'nin yürürlüge girisinin 8. yil dönümü... Ama biz canice aramizdan koparilan Zehra Bayir kizimizin acisini yasiyoruz. Bir kadinin adini gördügümüzde; korku, öfke ve acinin içimizi kapladigi

Güncel 1.08.2022 22:09:00 0
AKSENER:

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Bugün Istanbul Sözlesmesi'nin yürürlüge girisinin 8. yil dönümü... Ama biz canice aramizdan koparilan Zehra Bayir kizimizin acisini yasiyoruz. Bir kadinin adini gördügümüzde; korku, öfke ve acinin içimizi kapladigi bugünler elbet geçecek. Istanbul Sözlesmesi yeniden yasatacak” mesajini paylasti.

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener; 1 Agustos 2014 tarihinde yürürlüge giren Istanbul Sözlesmesi’nin yil dönümünde sosyal medya hesabindan bir mesaj yayinladi. Aksener, Mugla'da çalistigi is yerinde katledilen 18 Yasindaki Zehra Bayir’i andigi paylasimi söyle:

“Bugün Istanbul Sözlesmesi'nin yürürlüge girisinin 8. yil dönümü... Ama biz canice aramizdan koparilan Zehra Bayir kizimizin acisini yasiyoruz. Bir kadinin adini gördügümüzde; korku, öfke ve acinin içimizi kapladigi bugünler elbet geçecek. Istanbul Sözlesmesi yeniden yasatacak”


Pazar 23.7 ° / 13.2 °
Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °