Tofaş'a 'İş Yaşamında Kadına Destek' ödülü

Güncel 8.03.2016 17:18:02 0
Tofaş

İSTANBUL (AA) - Tofaş, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından İş Yaşamında Kadını Destekleyen Özel Şirket Ödülü'ne layık görüldü.

Tofaş açıklamasına göre BUİKAD'ın düzenlediği İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri, dün düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Kadınların iş hayatına ve ekonomiye katılımını insan kaynakları politikası ile destekleyen ve bu konuda son dönemde yatırımlarını artıran Tofaş, söz konusu törende İş Yaşamında Kadını Destekleyen Özel Şirket Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Ödülü, Tofaş adına törene katılan Tofaş Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Çolakoğlu aldı.

Çolakoğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de kadınların iş dünyasına ve ekonomiye katılımını hassasiyetle savunan ve destekleyen bir şirket olduklarını vurguladı.

Tofaş'ın önemle üzerinde durduğu bir konu olan kadınların iş yaşamına katılımı ile ilgili bu ödülün kendileri için büyük bir gurur vesilesi olduğunu aktaran Çolakoğlu, şunları kaydetti:

'Bu alandaki hassasiyetimiz istihdam politikamıza, üretim hatlarımız dahil olmak üzere, farklı birimlerde, her geçen yıl daha fazla kadın istihdamı olarak yansıyor. Kadın çalışanlarımızın sayısı 500'e yaklaşmış durumda. Tofaş'ın bu konuya ilgisi ve desteği artarak devam edecek. Şahsım ve Tofaş Ailesi adına başta BUİKAD yönetimi olmak üzere bu önemli ödülü bizlere layık gören herkese teşekkür ediyorum.'


Cumartesi 32.7 ° / 21.8 °
Pazar 31 ° / 21.8 °
Pazartesi 29.3 ° / 20.3 °