Şırnak ve Diyarbakır'da operasyonlar devam ederken Başbakan Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığından vazgeçmeyeceğini söyleyen Davutoğlu bölgede tespit edilen yabancı uyruklu keskin nişancılar hakkında konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu çeşitli temaslar için gittiği Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da beraberindeki gazetecilere konuştu.
Davutoğlu, Haber7'nin gündeme getirdiği ve günlerdir konuşulan 'yabancı keskin nişancı' iddialarına da açıklık getirdi. Başbakan, 'Bölgede birçok yabancı keskin nişancı tespit edildi.' dedi.
SIRBİSTAN ANKARA'DAN BİLGİ İSTEDİ
Sırbistan'ın Ankara Büyükelçiliği, terör örgütü PKK?ya dönük operasyonlar sırasında Sırbistan vatandaşı bir keskin nişancının yakalandığına ilişkin haberler üzerine Türk makamlarından resmi bilgi istedi.