Tarih: 17.03.2016 20:42

Karaaslan'dan Vali Kılıçlara ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara'daki terör saldırısı sonrasında oluşan hassasiyeti de kullanarak bazı basın ve yayın organları ile sosyal medyada halkı korku ve endişeye sevk edecek tarzda yapılan haber ve paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçları makamında ziyaret etti.

Açıklamaya göre, ziyarette Vali Kılıçlar, emniyet görevlileri tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tüm tedbirlerin kararlılıkla uygulamaya konulduğunu söyledi.

Terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah?tan rahmet, yakınlarına ve millete sabır ve başsağlığı dileyen Kılıçlar, halkın basireti ve engin sağduyusu ile devletin ortaya koyduğu kararlı mücadele karşısında terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını vurguladı.

Kılıçlar, 'Kamuoyunda özellikle ilimizde yaşanan hain terör saldırısı sonrasında oluşan hassasiyeti de kullanarak bazı basın ve yayın organları ile sosyal medyada halkımızı korku ve endişeye sevk edebilecek tarzda haber ve paylaşımlar yaptılar. Vatandaşlarımız bu tür paylaşımlara itibar etmemeliler. Vatandaşlarımızın, sadece resmi makamlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate almaları, kötü niyetli bu tür paylaşımların arkasındaki çabaları da boşa çıkaracaktır' ifadelerini kullandı.

Vali Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Karaaslan?a yeni görevinde başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —