Nusaybin'deki güvenlik güçlerine moral desteği

Türkiye'nin 81 ilinden ev kadınlarının yaptığı pasta ve yemekler ile beraberinde gönderdikleri notlar, operasyona katılan güvenlik güçlerine ulaştırıldı

Güncel 22.03.2016 12:42:02 0
Nusaybin

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyona katılan güvenlik güçleri, kadınların gönderdiği yiyecek ve duygu dolu notlar ile moral buldu.

Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

Operasyon bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine Türkiye'nin dört bir yanından moral desteği geliyor.

Türkiye'nin 81 ilinden ev kadınlarının yaptığı pasta, poğaça ve yemekler ile beraberinde gönderdikleri duygu dolu not ve mektuplar, Nusaybin'deki güvenlik güçlerine teslim edildi. Ev kadınları ve çocukların kaleme aldığı mektupları okuyunca duygulanan asker ve polis memurları destek veren ailelere teşekkür etti.

- 'Allah sizleri korusun'

Bölgeye ulaşan mektuplardan bazılarında 'Polis amcalarım Allah sizleri korusun. Sizi çok seviyorum, sizleri çok seviyorum. Allah silah tutan elinize, kalleşleri gören gözlerine, vatan için atan yüreğinize zeval vermesin. Allah'a emanet olun' ifadeleri yer aldı.


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °