'Yaşlılar Haftası'

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı personeli, Göztepe Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan yaşlıları ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı personelinden oluşan heyet, Göztepe Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan yaşlılara ziyarette bulundu.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Oktay Akkaya'nın da yer aldığı heyeti, merkeze gelişinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Baycık ve huzurevi yetkilileri karşıladı.

Heyet daha sonra 110 yataklı merkezi dolaştı, yaşlıların elini öperek karanfil verdi, sohbet etti.

Yaşlılarla görüşen Akkaya, onların her zaman gönüllerinde yer tuttuğunu, İl Jandarma Komutanlığı olarak daima yanlarında olduklarını söyledi.

Hüseyin Baycık, merkezde 110 yaşlının kaldığını belirterek, 'Bütün sakinlerimiz korumamız altında, burası ücretsiz olarak bakım hizmeti verdiğimiz bir mekan. Kendileri sosyal hizmet uzmanları ve diğer çalışanlarımız tarafından sürekli gözetim altındalar. 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla jandarmanın böyle bir ziyareti oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

İl Jandarma Komutanlığı adına huzurevi yöneticilerine günün anısına plaket verdi. Huzurevi yetkilileri de komutanlığa ahşap tepsi hediye etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.