Yeşilgiresun Belediyesporlu basketbolcu Perkins:

'Trabzonspor Medical Park karşılaşmasını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Alacağımız galibiyetle küme düşme potasının dışına çıkacağımız gibi, playoff için de iddialı hale geleceğiz'

Güncel 24.03.2016 13:06:02 0
Yeşilgiresun Belediyesporlu basketbolcu Perkins:


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde 26 Mart Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacak Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un ABD'li oyuncusu Doron Perkins, zorlu maçı kazanarak, play-off yarışına ortak olmak istediklerini söyledi.

Doron Perkins, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park'ı deplasmanda mağlup ederek, sezonun ilk yarısında yenildikleri rakiplerinden rövanşı alma hedefinde olduklarını belirtti.

Son haftalarda özellikle iç saha maçlarında elde ettikleri galibiyetlerle ligde kalma yolunda önemli mesafeler aldıklarını vurgulayan Perkins, 'Trabzonspor Medical Park karşılaşmasını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Bizim için çok önemli maç. Deplasmana bu kez kazanmak için gideceğiz. Alacağımız galibiyetle küme düşme potasının dışına çıkacağımız gibi play-off için de iddialı hale geleceğiz.' dedi.

Perkins, her geçen hafta takım olarak daha iyiye gittiklerine dikkati çekerek, 'Bir süre önce başantrenör değişikliği olmuştu. Yeni başantrenörümüzün biraz daha derli toplu sistemi var. Ona bağlı kalmaya çalışıyoruz. Daha iyi oynuyoruz, daha da geliştirebiliriz. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz, bunun için sonuna kadar mücadele ediyoruz' diye konuştu.

Yeşil-beyazlı oyuncu Gökhan Şirin de Trabzonspor Medical Park maçı için sıkı hazırlandıklarını kaydederek, 'Çok kritik bir maç bizi bekliyor. Mutlak kazanmamız gerekiyor. Kendimizi alt sıralardan kurtaracağımız gibi play-off potasına da yaklaşmamızı sağlayacak bir karşılaşma oynayacağız. Kazanırsak çok rahatlayacağız.' ifadelerini kullandı.


Pazar 31 ° / 21.8 °
Pazartesi 29.3 ° / 20.3 °
Salı 25.1 ° / 18.2 °