Yunusemreliler Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Yunusemreliler Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Yunusemre Belediyesi?nin ?Sağlıklı Yaşamın Anahtarı Spordur? sloganıyla gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği yoğun ilgi gördü. Sağlık Haftası kapsamında düzenlenen organizasyonda çocuklarla buluşan Başkan Çerçi, bir hekim olarak

Yunusemre Belediyesi?nin ?Sağlıklı Yaşamın Anahtarı Spordur? sloganıyla gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği yoğun ilgi gördü. Sağlık Haftası kapsamında düzenlenen organizasyonda çocuklarla buluşan Başkan Çerçi, bir hekim olarak sporun önemine dikkat çekerek, ?Sporu, hayatımızın bir parçası olarak görmeli, devamlı yapmalıyız.? dedi.
Yunusemre Belediyesi Sağlık Haftası kapsamında sporun önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Belediye Başkanı Dr. Çerçi de katılarak çocuklara tıp kökenli bir başkan olarak sporun önemini anlattı.
ÖĞRENCİLERE ?SPOR YAPIN? ÖĞÜDÜ
Sporun hayatın bir parçası olması gerektiğini ve sporun her yaşta insana faydalı olduğunun altını çizen Başkan Çerçi, ?Ruh sağlığı, zihin sağlığı ve beden sağlığımız için spor yapmak zorundayız. Sportif olarak yaptığımız aktiviteler vücudumuzun dengesini sağlıyor. Sağlıklı, ülkeye faydalı, derslerinizde de daha başarılı olmak için sporu düzenli olarak yapmalısınız. Spor sayesinde derslerinize daha iyi konsantre olursunuz. Ayrıca spor yapanlar kötü alışkanlıklardan uzak durmuş olurlar. Kısacası sporu hayatımızın bir parçası olarak görmeliyiz ve devamlı yapmalıyız.? diye konuştu.
?BİN 800 LİSANSLI SPORCUMUZ VAR?
Belediye bünyesindeki spor kulübü hakkında da öğrencileri bilgilendiren Başkan Mehmet Çerçi sözlerini şöyle tamamladı:
?Spor kulübümüzde 13 ayrı branşta toplam bin 800 lisanslı sporcumuz var. Türkiye çapında düzenlenen bütün yarışmalara katılarak, başarılar elde ediyoruz. Sporcularımızın azimli ve istekli olmaları katıldıkları yarışmalardan derecelerle dönmeleri bizleri daha da mutlu ediyor. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer almaya devam edeceğiz.?
Uncubozköy Göleti?nden başlayan yürüyüş, Şehzadeler Koleji yanında sona ererken; öğrenciler kendilerini yalnız bırakmayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi?ye teşekkür etti.