Bakan Çelik'in kabulü

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik: 'Gıda ve içecek sektörü çok önemli, tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz'

Güncel 13.04.2016 19:18:02 0
Bakan Çelik

ANKARA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda ve içecek sektörünün çok önemli olduğunu belirterek, 'Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz.' dedi.

Bakan Çelik, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Kopuz ve beraberindeki üyeleri makamında, kabul etti.

Kabulde, gıda ve içecek sektörünün önemli olduğunu vurgulayan Çelik, 'Yaygın ve vazgeçilemeyecek bir sektör. Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz.' ifadesini kullandı.

Şemsi Kopuz ise federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, bakanlığın projelerine destek olmak istediklerini kaydetti.

Toplantı, basına kapalı devam etti.



Cuma 27.7 ° / 16.7 °
Cumartesi 29.1 ° / 17 °
Pazar 30.8 ° / 19.7 °