DK CLINIC Estetik Manisa'da açıldı.

Estetik ve Güzellik Merkezî DK CLINIC Estetik Manisa Uncubozköy'de açıldı.

Sağlık 18.05.2024 18:17:00 0
DK CLINIC Estetik Manisa

Şehre yakın modern binasında, 


orman havasının eşsiz oksijeninde,
son sistem teknolojik cihazlarla,
uzmanları tarafından uygulanan Bodyshape- Rollshape- G5 Masajı - Hydrafacial - Cryolipoliz - cilt bakımı - lazer epilasyon - kirpik lifting - microblading uygulamaları ile danışanlarına adeta kendilerini yenilenmiş ve canlanmış hissettirecek bir merkez DK Clinic .

DK CLINIC Estetik Güzellik Merkezî sahibi Duygu Kaya yıllardır severek çalıştığı işinin bugün merkezini açarken yaptığı konuşmasında, sevincini ve gururunu sevdikleriyle paylaştı .
 

Anneler Günü için başlattıkları ve mayıs ayı sonuna dek sürecek olan ekstra açılışa özel indirim kampanyalarının müjdesini veren Duygu Kaya, merkezin üst katında Kadınlara özel, alt katında ise Erkeklere özel salonlarda danışanlarına hizmet verecek olmanın yanısıra ayrıca Access Bars Uygulaması ile Enerjisel anlamda Şifayı talep eden herkese hitap etmenin ve şimdiden aldıkları memnuniyet dönüşlerinin, tüm ekibiyle birlikte mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yüksek teknolojili Rollshape Uygulaması ile Kadın Erkek herkesin Yaz 'a fit girmek istediği bu bahar ayında, sağlıklı ve dengeli beslenme, yeterli su içmeyle birlikte, cihazlı uygulamaların desteği ile kişiler kendileri için sağlıklı ve ideal olan sonuçlara kolaylıkla ulaşabilir, hatta şikayetçi olanlar selülitlere sevinçle elveda diyebilir .

Bodyshape uygulaması; içerdiği tüm teknoloji bileşenleri, kasların enerji tüketimini arttırmaya yönelik uygulamalar sayesinde maxımum bölgesel incelme, vücuttan su atma ile kilo kaybı sağlayan başarılı uygulamalar arasında yerini alıyor.


Anahtar Kelimeler: CLINIC Estetik Manisa' açıldı.
Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °