En İyi Radyo Programı, TRT Nağme'den İsmail Özkan'a

TRT Nağme'de sanatçı İsmail Özkan'ın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği “Sanatın İncileri", İstanbul Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi (MÜZDAK) tarafından ödüle layık görüldü.

Kültür-Sanat 18.12.2022 00:19:00 0
En İyi Radyo Programı, TRT Nağme

TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı ve Yapımcısı İsmail Özkan başarılarına bir yenisini daha ekledi. Magazin Gazeteciler Derneği (MGD) tarafından "Yılın En İyi Müzik Eğlence Programı Ödülü"nü TRT Müzik'te yayınlanan 'Alaturka Akşamlar' adlı programla alan Özkan, TRT'ye bir ödül daha kazandırdı.



İstanbul Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi (MÜZDAK), iki yıllık pandemi arasından sonra ‘İstanbul Türk Müziği Festivali’ni 29’uncu kez İstanbullularla buluşturdu. 1 Aralık'ta başlayan festival, 30 Aralık'a kadar Gebze-Avcılar arasında yer alan birçok kültür merkezinde gerçekleştirilecek. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Dr. Göktan Ay başkanlığında düzenlenen festival süresince TRT, müzik dernekleri, müzik vakıfları, belediyeler ve özel koroların sanatçılarıyla serbest müzisyenler sahne alacak.



Festival sırasında ayrıca MÜZDAK’ın geleneksel hale gelen ‘2022 Türk Müziği Ödülleri’ de sahiplerini bulacak. 10 Aralık’ta Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende şu isimlere ödül verilecek:

En İyi Yayın: ‘Darü’l Elhan Halk’ eseriyle Salih Turhan ve Doç. Dr. Ahmet Fevzi
Türk Müziğine Hizmet (Şef): Kamil Özler
En İyi THM Solisti: Senem Akdemir
En İyi Radyo Programı: ‘Sanatın İncileri’ ile İsmail Özkan
En İyi TV Programı: 'Radyo Günleri’ ile ibrahim Suat Erbay ve Çiğdem Yarkın
Türk Müziğine Hizmet ve Onur Ödülü: Güzin Değişmez
 


 


Anahtar Kelimeler: Radyo Programı Nağme' İsmail Özkan'
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °