*Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti'nden 15 Temmuz Mesajı*

*Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda,

 "Bu anlamlı günde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha en güçlü şekilde hissediyoruz" ifadesine yer verildi.

Mesajın tamamında şu ifadeler yer aldı: “15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişiminin yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu anlamlı günde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha en güçlü şekilde hissediyoruz.

15 Temmuz gecesi, vatanımızın dört bir yanında kahramanca direnen milletimiz, demokrasimize sahip çıkarak hainlere geçit vermemiştir. O gece, bu milletin her bir ferdi, canı pahasına demokrasiyi savunmuş, ülkemizin geleceğine sahip çıkmıştır. Bu destansı direniş, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının en güzel örneğidir.

Bizler basın mensupları olarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve önemini her daim yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Cemiyet olarak; bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur diliyoruz. Milletimizin birliği ve beraberliği daim olsun.”