GEDİZ AKÇAALAN’DA 3 BİN KİŞİYE BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ VERİLDİ

GEDİZ AKÇAALAN’DA 3 BİN KİŞİYE BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ VERİLDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesi Eski Gediz Beldesi Akçaalan Mahallesinde 2. yapılan Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlik yemeğine katılım yoğun oldu.

Kütahya’nın Gediz ilçesi Eski Gediz Beldesi Akçaalan Mahallesinde 2. yapılan Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlik

 yemeğine katılım yoğun oldu. Akçaalan Belediye Parkında düzenlenen yemekte çorba pilav, güveç ve helvadan oluşan menü katılımcılara ikram edildi.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yemekte konuşan Dernek Başkanı Naki Köse, ”Bu sene ikincisini yaptığımız birlik ve beraberlik yemeğimize başta Kütahya, Manisa, İzmir, İstanbul ve Almanya’dan bir çok iş insanı ve hemşerimiz katıldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliklerin her yıl tekrarlanacağını hatırlatan Köse, yemekte görev alan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti. Yemeğe Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Bursa Cumhuriyet Savcısı Erman Taşkın, Ali Soycan Kütahya İl Genel Meclisi Üyesi, Halil Oyan Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kütahya Emekliler Derneği E. Başkanı, Akçaalan Muhtarı Cihan Engür,  Hasan Okçu Gündem Gazetesi Sahibi, Cavit Kocaçay Kütahya Bölge Gazetesi Sahibi, siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri, tıp doktorları, emniyet mensupları, 3 binden fazla kişi katıldı.

 ADİL AKA