Gelecek Partisi deprem bölgesinde

Gelecek Partisi heyeti deprem bölgesinde vatandaşı dinlemeye, yaralara ortak olmaya devam ediyor.

Güncel 9.02.2023 15:58:00 0
Gelecek Partisi deprem bölgesinde

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türkiye başta olmak üzere tüm Dünya’yı yasa boğan deprem bölgesinde. Deprem

bölgesinde bulunan Gelecek Partisi heyetinde 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’da bulunuyor. 

Ahmet Davutoğlu Genel Başkanlığında acılara ortak olmak, yaşananların yakından takipçisi olmak ve depremzedelerin sorunlarını taleplerini dinlemek üzere Gelecek Partisi heyeti deprem bölgesinde. Heyette bulunan ve Davutoğlu’na eşlik eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ bölgeye gitmeden önce Twitter’da yapmış olduğu paylaşımında, “Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’e gidiyoruz. Acılar paylaşıldıkça azalırmış” ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medya paylaşım sitesi Twitter ve bazı paylaşım sitelerine yönelik kısıtlamayla ilgili de eleştirilerini dile getiren Özdağ, “İletişim Başkanı, Ulaştırma Bakanı ve BTK Başkanı’na sesleniyorum. İnterneti yavaşlatıp sosyal medyayı kapatarak kasten insan öldürmeye sebep olmaktan hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız. Yok öyle “ben yaptım oldu” demek. İnsan hayatı sizin umurunuzda olmayabilir ama sizin yüzünüzden ölen her bir insanın davasının ömrümüzün sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Gelecek Partisi deprem bölgesinde
Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °