ÖZEL İNSANLARIN TEVECCÜHÜ YİNE YILDIZ OLDU

Manisa'nın alanındaki en etkili sivil toplum kuruluşlarından olan Bedensel Engelliler Derneği üyeleri teveccüh gösterdikleri Yasemin Yıldız'a kendilerini temsil görevini 5'nci kez verdi.

Yaşam 20.05.2024 18:49:00 0
ÖZEL İNSANLARIN TEVECCÜHÜ YİNE YILDIZ OLDU

Manisa'nın alanındaki en etkili sivil toplum kuruluşlarından olan Bedensel Engelliler Derneği üyeleri teveccüh gösterdikleri Yasemin Yıldız'a kendilerini temsil görevini 5'nci kez verdi.

HABER MERKEZİ- Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin hafta sonunda gerçekleşen kongresinde mevcut Başkan Yasemin Yıldız yeniden seçilerek güven tazeledi. Manisa'nın alanındaki en güçlü ve etkili sivil toplum kuruluşlarından olan derneğin üyeleri teveccüh gösterdikleri Yasemin Yıldız'a kendilerini temsil görevini 5'nci kez verdi. 4 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yasemin Yıldız engelli haklarının geliştirilmesi, uygulanabilir olması, üyelerinin bu haklara erişebilmesi, sosyal yaşama dahil olmaları, meslek edinmeleri, iş bulmaları, işe yerleştirilmeleri, çevre düzenlemelerinin engellileri kapsaması, ihtiyaç sahiplerinin medikal ve sağlık hizmetlerine ulaşabilmesi, rahat rapor alabilmesi ve bir çok konuda Devlet kurumları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile çalışmalar yaptı, hayırseverlerin dikkatini çekerek ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu, ulusal ve uluslararası fonlar temin ederek dernek kaynaklarını ve ekipmanlarını arttırdı. Tüm bu gayretli çalışmaları, enerjisi ve yarattığı sinerji ile üyelerinin kalbinde taht kurarak 5'nci defa başkanlık görevine getirilen Yasemin Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: "Manisa Bedensel Engelliler Derneğimiz bir kongreyi daha geride bıraktı, üyelerimin sevgisi ve teveccühü ile güven tazeleyerek yeniden göreve getirildim. Yine çok değerli kader arkadaşlarımın destekleriyle bu görevimi sürdüreceğim, resim karelerine sığmayan kader arkadaşlarıma, kıymetli ailelerimize çok teşekkür ederim, onlar için ne yapsak az, sizlere minnettarım, iyi ki sizlerle aynı kaderi  taşıyorum, iyi ki sizlere hizmetkar oldum, onurlu ve gururluyum, tekrar aynı başarıyla, yeni hizmetlerle daha fazlasını yaparak sizin verdiğiniz bu yetkiye layık olacağım, sahalarda olacağım, haklı taleplerimizi savunacağım ve alacağım, biz her şeyin en iyisine layığız, Allah hepinizden razın olsun."


Anahtar Kelimeler: İNSANLARIN TEVECCÜHÜ YILDIZ
Salı 37.9 ° / 24.8 °
Çarşamba 39.4 ° / 25.3 °
Perşembe 41.5 ° / 26.9 °