Özen, İzmir'de yaşanan facianın ardından Gediz Elektrik yetkililerini göreve çağırdı

Özen, İzmir

İzmir'de 12 Temmuz'da meydana gelen sağanak yağış nedeniyle elektrik akımına kapılan 2 vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen Gediz Elektrik yetkililerini göreve çağırdı

 

İzmir'de 12 Temmuz Cuma günü meydana gelen sağanak yağış nedeniyle elektrik akımına kapılan 2 vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından yaşanan acı sürerken gözler diğer tedbirsizliklere çevrildi.

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Genel Başkanı Hakan Özen vatandaşlardan aldığı bilgiler doğrultusunda Gediz Elektrik yetkililerini göreve davet etti.

Yaşanan ölümlü ihmalsizliğin ardından sağduyulu vatandaşlar tarafından kendisine çeşitli ihbarların ulaştığını kaydeden Özen, “Vatandaşlardan tarafımıza ulaşan en son ihbarlardan biri de Gölmarmara ilçemizin Ova Sulama hattında bulunan 18 nolu trafo ile ilgili bize iletilen fotoğraflar. Allah korusun bu tedbirsizlik sonucu çevredeki  çocuklar has keza ellerini bu trafonun akımına kaptırsalar gerisini düşünemiyorum bile. Bu nedenle Gediz Elektrik yetkililerini sağduyulu olmaya ve ekiplerini uyararak yaşanmaması istenen tatsız hadiselerin önünü kesmeye davet ediyorum” dedi. 

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Genel Başkanı Hakan Özen ayrıca İzmir'de yaşanan ihmalsizlik sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırla başsağlığı dilediğini ifade etti.